Zdravím.
Chcel by som sa vás spýtať, či by ste mi nevedeli poradiť ako vyriešiť môj problém. Po zapnutí PC približne vtedy, keď sa mi má načítať ponuka s užívateľmi, mi PC začne DOSŤ nepríjemne a intenzívne pískať. Obrazovka je čierna, tvári sa, že niečo načítava, bohužial tak dlho ten piskot počúvať nevydržím, aby som sa dozvedel či niečo načíta. Zaujímavé na tom je, že ten piskot sa mení. Neznie vkuse tak isto. Napr., keď pohnem monitorom ( mám notebook ) alebo nakloním PC, tak sa ten piskot zmení. Sú polohy, kedy nepiští vôbec. Ukončiť sa to dá ( jediný spôsob na ktorý som prišiel ) len vypnutím PC "natvrdo" tj. podržaním zapínacieho tlačítka, čo robím dosť nerád. Momentálne píšem z tohto počítača, a je zaujímavé, že v núdzovom móde ide bez problémov, ale povedzme si na rovinu, núdzový mód nie je to najlepšie a rád by som sa znova dostal d o normálneho. To by mohlo byť zhrnutie problému.
Ďakujem za prípadné rady.
Pískanie PC Vyřešeno
Re: Pískanie PC
Z jakého místa jde ten zvuk? Připadá mi to na špatnej disk ale to by asi nešel nouzový režim.
Just Fucking Google It!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pískanie PC
Oblasť harddisku/pravého reproduktora. Ale nie som si vôbec istý.
Edit:Ľavého reproduktora, pardon.
Edit:Ľavého reproduktora, pardon.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pískanie PC Vyřešeno
Problém ako tak vyriešený, vypol som v nastavení úplne prvú zvučku pri zapnutí pc a mám vkuse pichnuté slúchatká v pc. A akonáhle ich vytiahnem tak píska
Ale riešenie mám tak diki za rady.

Zpět na “Problémy s hardwarem”