Zapnu PC, nesvítí monitor a bliká jeho kontrolka
Zapnu PC, nesvítí monitor a bliká jeho kontrolka
Po zapnutí PC bliká to světélko u prostřed monitoru a monitor je černý po stisknutí reset a novém startu vše funguje jak má dříve to dělalo jen před startem windows ale ted to nejde i po startu teprve po resetu to jde
- mar00m
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zapnu PC, nesvítí monitor a bliká jeho kontrolka
Chyba ve zdroji?
Momentálně pracuji na 'homemade' kalkulačce, pokud máte nějaké rady a tipy ohledně zásobníkového programu v C++ či AVR ATMEGA2560 tak je rád uvítám.
ted jsem měl možnost zkusit jiný zdroj ale to samé a když nechám pc minutu běžet aby se zahřálo obraz naskočí to samé mi ale dělá i dvd přehrávač teprve když se zahřeje mohu ho zapnout někdy už si myslím že je to vadná instalace elektriky v obci protože i více mích sousedů říkalo že tu běhaj jejich počítače pomaleji než v jiných obcích
Tak to by ses měl asi přestěhovat 
Jestli-že máte v obci vadnou elektriku, tak tady s tím nic neuděláme...

Jestli-že máte v obci vadnou elektriku, tak tady s tím nic neuděláme...
Never stop dreaming.
to právě je umění zjistit taky může být náhoda že zrovna pět počítačů může být vadných ale taky náhoda že koupím dvě grafiky za sebou a obě vadné v jednom PC obchodě mi říkali že je to běžné že jeden uživatel nakoupí díly a má všechny v **** není divu když se to vyrábí v Číně já ty číňany znám Vasio neboli Casio Canyon neboly Canon Sany neboly Sony já si koupil kazetu sony a doma jsem zjistil že to je Sany třeba chyba překlepu či záměr zrovna tak můj strejda měl tranďák Pony a babička má Sony a vypadá úplně stejně
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Co takhle si změřit napětí v el. zásuvce, zda ukazuje 230V. To snad umí i nějaký elektrikář v obci. Také by mne zajímalo, jak to sousedé zjistili. Při nižším napětím může být problém se spuštěním, ale po náběhu již ne, protože pokud je napětí ze spínaného zdroje v toleranci pro procesor a jiné části, tak procesor běží v nastaveném taktu, tedy i nastavenou rychlostí. Pokud by napětí kolísalo, docházelo by k vypnutí, nebo zatuhnutí PC, či pádu systému.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
to je divný napětí je normální, ale s**ou se tu všechna PC ještě by to chtělo aby se někdo uráčil přinést osciloscop či něco co zapisuje události a měřil to třeba dva dny v jednom kuse zda to občas neustřeluje záhadou je že když do jedné zásuvky zasunu notebook tak to v upsce cvakne jako by ten notebook hodil indukční špičku podobně jako když se připojí iglácký motůrek k baterii tak dostanu šupu i od baterie záhadou je že třeba když jsem k domácímu kinu připojil pc a to domácí kino je připojeno do tv která je připojena k satelitu pro dvě tv a ta druhá je v jiném pokoji že to vrčí trochu mi to připomíná legendární záhadu ve Strašicích kde samovolně hořely ty ručníky a zásuvky ale tam to prej dělal ten malej kluk bylo to v televizi na nově ale už dlouho může být chyba u nás v baráku třeba se mi často stáválo že klávesy yamaha psr520 začali brumět a pohasl jim display
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vrčení je nejspíše způsobeno zemnící smyčkou, kterou tvoří propojovací kabely a napojení jednotlivých spotřebičů do el. zásuvek.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
dá se to nějak rozumně odstranit asi by chtělo aby ta parabola měla rozdělené zemnění pro každý sat přijímač zvlášť že já vím že to jde když se dá mezi pracovní a ochraný nulák dioda ale to je opravdu lajcké řešení bohužel je to starý domek a vezdi vedou jen dva kabely
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2707
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek
31 črc 2024 12:48