ADATA XPG Gaming Series V2 8GB (kit 2x 4GB) TCT 1600 MHz
AMD FX-6100
ASUS DRW-24B3ST černá Retail
Fortron FSP600-80BPN 85+
MSI 990FXA-GD65
MSI R6970 Lightning
Seagate Barracuda 7200.12 3.5" 500GB ST500DM002
uz jsem tu jednou psal ale trosku se to zmenilo a vypada to ze tam ten prispevek uz nikdo necte tak se omlouvam za novej prisaham posledni

Takze vcera jsem pc znova zapl najel mi normalne na plochu dokonce jsem stihl i aktualizovat avast a podivat se na teploty vse bylo okey. Ale potom jsem slysel takovej zvuk jak kdyby se snizili otacky neceho bud vetracku nebo hardisku? Ja nevim a pak vlastne zcernal monitor s Power saving on. u klavesnice zhasl numlock. Nejde restartnout jen vypnout pres drzeni tlacitka power. ppo dalsim zapnuti uz to nenajede ani k biosu ale kdyz pockam nejaky cas zase to najede az na plochu. Mam pruhlednou bocnici a kdyz se tam podivam vsechno jede vetracky se vsude toci celkem rychle jak maji. U graficke karty sviti led diody a i na zakladni desce sviti vsechny jak maji. Pred tim jsem predelaval kabelaz v pc kvuli zlepseni prutoku vzduchu takze jsem vse vypojil a zapojil znova. Je mozny ze jsem to zapojil spatne? nebo ze kabel pro hardisk a cd rom je spatny? mam tam totis dva.
jeste dodavam ze predtim jel celkem v pohode a po zmene kabelaze jel taky vic jak dve tri hodiny v kuse ale pak jsem ho vypl a druhy den uz se delo to co jsem psal.