Dobrý den, prosím vás o radu.Dostala jsem upozornění,že dochází místo na disku a bylo by dobré vymazat nepoužívané soubory.Vymazala jsem jen pár,jen ty,u kterých bylo upozornění,že jsem je více než rok nepoužila.Druhý den po zapnutí notebooku se objevila tabulka-Průvodce nově rozpoznaným hardwarem a oznámení,že činnost systému byla obnovena po závažné chybě.Navíc zmizel avast antivirus,který jsem ale neodinstalovala.A navíc notebook začal vydávat divné zvuky,něco jako vrčení.Možná to s tím vůbec nesouvisí a je to shoda náhod, ale nikdy před tím zvuky nevydával.Omlouvám se,ale jsem laik a vůbec si s tím nevím rady.
Předem moc děkuji za odpověď.
Průvodce nově rozpoznaným hardwarem
Re: Průvodce nově rozpoznaným hardwarem
Tvůj pc(notebook zřejmně prodělal virovou nákazu...stáhni si norton power eraser a skenni to... ono je to česky a navede tě to
jinak s místem na disku musíš mít přehled přes explorer - uvidíš na ikonce disku volné a využité místo - neexistuje aby tě systém win automaticky upozorňoval na nedostatek místa na C:/
Jestliže ti zmizel i avast(což je podle mně šmejd), tak si stáhni AVG 2012 free edition a nainstaluj
Pokud zvládneš reinstall pc, bylo by to nejvhodnější....mám s tím zkušenosti> kdyžtak mně kontaktuj na icq 211727972> jsem tam pořád...ahoj
jinak s místem na disku musíš mít přehled přes explorer - uvidíš na ikonce disku volné a využité místo - neexistuje aby tě systém win automaticky upozorňoval na nedostatek místa na C:/
Jestliže ti zmizel i avast(což je podle mně šmejd), tak si stáhni AVG 2012 free edition a nainstaluj
Pokud zvládneš reinstall pc, bylo by to nejvhodnější....mám s tím zkušenosti> kdyžtak mně kontaktuj na icq 211727972> jsem tam pořád...ahoj

no to pozor, winy si na nedostatek místa na kterémkoli disku opravdu stěžují a pouští průvodce vyčištěním disku. Je možné že ten způsobil problém s antivirem.
co se týče doporučení antivirů, já mám naopak hodně negativní zkušenosti s AVG... ono nám to sice v práci něco našlo, po týdnu co ten pc rozesílal spamy, ale něco s tím udělat.... hehe ani prd, a to je business edice.
Co se týče reinstalu, ten bych opravdu neřešil po ICQ, radši kontaktovat někoho kdo to přímo udělá (bratr, kamarád...) a má opravdu dost zkušeností s OS. Kdyby nakonec k "reinstallu po ICQ" došlo, zálohovat zálohovat zálohovat
))
jinak k průvodci rozpoznaným hw, co za HW to chtělo instalovat? Ten zvuk to mohlo začít dělat protože můžou chybět ovladače na grafickou kartu - ta bez nich pouští větrák na vyšší otáčky.
co se týče doporučení antivirů, já mám naopak hodně negativní zkušenosti s AVG... ono nám to sice v práci něco našlo, po týdnu co ten pc rozesílal spamy, ale něco s tím udělat.... hehe ani prd, a to je business edice.
Co se týče reinstalu, ten bych opravdu neřešil po ICQ, radši kontaktovat někoho kdo to přímo udělá (bratr, kamarád...) a má opravdu dost zkušeností s OS. Kdyby nakonec k "reinstallu po ICQ" došlo, zálohovat zálohovat zálohovat

jinak k průvodci rozpoznaným hw, co za HW to chtělo instalovat? Ten zvuk to mohlo začít dělat protože můžou chybět ovladače na grafickou kartu - ta bez nich pouští větrák na vyšší otáčky.
bootnout winy z mechny a záloha hadru je malý problém... horší je to pokud ti vir znemožnil načtení netloaderu
přijde ti že by psala že ten systém vůbec nejde spustit? já to tam nikde neviděl....
Moc vám děkuju za rady :) Jak vidím, určitě je třeba,aby se na to někdo podíval. Sama si na reinstalování netroufám, raději poprosím někoho,kdo to udělá přímo.
A ten průvodce HW píše: Systém Windows vyhledá nejnovější a aktualizovaný software v pc,na instalačním disku CD-ROM hardwaru nebo na webu Windows update.Může se systém připojit k webu Windows update a vyhledat software? Ano, pouze nyní, Ano a při každém připojení, Ne. Raději jsem nic nepotrvdila,bude nejlepší, když se na to někdo podívá.
A ten průvodce HW píše: Systém Windows vyhledá nejnovější a aktualizovaný software v pc,na instalačním disku CD-ROM hardwaru nebo na webu Windows update.Může se systém připojit k webu Windows update a vyhledat software? Ano, pouze nyní, Ano a při každém připojení, Ne. Raději jsem nic nepotrvdila,bude nejlepší, když se na to někdo podívá.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
RAM - co znamená rezervováno hardwarem ? Příloha(y)
od Minapark » 05 zář 2024 13:21 » v Problémy s hardwarem - 10
- 3156
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
09 zář 2024 16:21
-
-
- 4
- 2560
-
od Kincl6