Zamrzávání a reset pc Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

erko
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Zamrzávání a reset pc

Příspěvekod erko » 12 srp 2012 14:55

Dobré odpoledne, potřeboval bych pomoct, mám rok starý pc a nevím kde je problém, neustále když jsem na internetu nebo ve hře mi asi po 5-10 minutách pc zamrzne a restartuje se (někdy musím natvrdo vypnout někdy se resetne sám). No ale ještě předtím, pc zamrzl tak jsem hned vypl, při zapnutí jsem měl možnosti Spustit nástroj opravy, nebo spustit obvyklým způsobem, dal sem spustit obvyklým způsobem, jelikož dřív se mi tohle občas stalo a pak už se to normálně zaplo no, tak sem to neřešil. Jenže teď se systém vůbec nespustil a hned se to resetlo a objevilo tam kde předtím - k možnostem spustit opravu nebo obvyklým způsobem. Tak jsem se rozhodl, že pc trochu vyčistím od prachu, tak to jelo, jenže za asi 10 minut to zamrzlo a opět reset, ale už s možnosti spustit nouzový režim apod. Tak já nevím co mám dělat, pc mám čisté a vir by to neměl být, moc toho v pc nemám + eset antivir. Když já bych tu nástroj opravy klidně dal, ale ono to po mě chce windows cd, které já nemám, jedná se o pc HP PRO 3135 MT, kupoval jsem to v alze a žádat je o bitovou kopii fakt nechci. Podle mě je problém s hw :( Tak chci poprosit, jestli si na mě najde nějaký odborník čas a řekne co mám stáhnout, zkontrolovat apod.. ale aby to šlo v nouzovém režimu, prosím pomoct :(

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Zamrzávání a reset pc  Vyřešeno

Příspěvekod Pic » 12 srp 2012 17:42

Nemáš kopii instalačního CD na zvláštním oddílu v PC? Jaký máš OS? Je bedna zaplombovaná?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

erko
nováček
Stav:

Re: Zamrzávání a reset pc

Příspěvekod erko » 12 srp 2012 18:01

Windows 7 Home premium 64 bit. CD na zvlášním oddílu nemám pravděpodobně, jak bedna zaplombovaná? akorát mám nalepený lísteček kde je napsaný product key ke windowsu

Právě jsem zkoušel přeházet ramky do jiných slotů a povedlo se mi dostat alespoň do nouzového režimu, všechno sou to hrozný značky, HDD hitachi, zdroj foxconn :(

edit : takhle to vypadá Obrázek to asi není ono ne?

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 12 srp 2012 18:11

Právě to je to Recovery pro obnovení systému. Mrkni do manuálu k základní desce.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!

erko
nováček
Stav:

Příspěvekod erko » 12 srp 2012 18:18

Žádný manuál k desce jsem nedostal, jak jsem psal je to HP poskládané pc a nic k tomu nemám.. já právě ani nevím co je to za základní desku, v nouzovém režimu v programu cpu-z se mi ukáže akorát procesor, paměti ale položka mainboard je prázdná :/

takhle to vypada uvnitř toho recovery, nevím jak s tím pracovat Obrázek

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 12 srp 2012 18:28

Recovery se spouští klávesovou zkratkou. Zkus F8, nebo jinou.

erko
nováček
Stav:

Příspěvekod erko » 12 srp 2012 18:54

tak sem tam v "Obnovte pc to původního stavu z výroby", nemám po ruce žádné jiné hdd tak to bohužel budu mít bez zálohy.. objevilo se mi varování : "VŠECHNA zařízení KROMĚ klávesnice, myši a monitoru by měla být odpojena od pc. Pokud tak neučiníte, může dojít k selhání procesu obnovení." Nějak nechápu co to znamená, co mám jako odpojit????

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 12 srp 2012 19:07

Co nechápeš? Máš odpojit všechna zařízení, např. tiskárny, modem apod.

erko
nováček
Stav:

Příspěvekod erko » 12 srp 2012 19:11

Jediné připojené zařízení mám sluchátka -odpojeno, internet mám přes wifi v pcie slotu.

--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Srp 2012 19:25) ---

Takže hotovo, chce se to spustit, nastavení prvního použití, ale mám to kousnuté na Welcome, to kolečko se netočí prostě nereaguje nic..takže jak jsem si myslel to bude v hw :( co teď ? :(

DiaRedMan
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod DiaRedMan » 12 srp 2012 19:38

Tak NTB by měl být v záruce, Obrať se na Servis,ale ten HP Servis,ne nějaký na ulici u hospody...

erko
nováček
Stav:

Příspěvekod erko » 12 srp 2012 19:42

neni to ntb ale pc právě, už sem psal - PC HP PRO 3135 MT.. už je po záruce

--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Srp 2012 19:58) ---

lol to snad není pravda tohle.. resetnul jsem to několikrát, přeneslo se to přes to "welcome" a teď : "Windows could not complete the installation. To install Windows on this computer, restart the installation."

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Překousané kabely reset sw, tlačítko start na case
    od Speedhack » 22 kvě 2025 00:04 » v Problémy s hardwarem
    12
    4437
    od atari Zobrazit poslední příspěvek
    29 kvě 2025 09:07

Zpět na “Problémy s hardwarem”