Dobrý den, mam problem:) Začalo se mi v PC ozývat takové nepříjemné zapískani (neco jako kdyz spouštím počítač). Piska nahodne:) někdy vubec, někdy třeba každejch 10 - 15minut. Přitom vše beží normálně dál. Co jsem koukal do Správce zařízení tak jsem žadnou chybu neviděl. Pls poradte. Diky
Ps. mam problem jeste s aktualizacema u windows Vista, doufam ze to stim nesouvisí a o to požádam o radu na příslušnym tematu.
Nahodilé pískani PC
- jimmy3
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nahodilé pískani PC
podle mě to bude nějaká cívka, zkus zjistit odkud to asi je, např. grafika, zdroj,...
CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
-
- Pohlaví:
nepříjemné zapískani (neco jako kdyz spouštím počítač)
Spíš nějaké upozornění systému!
Mě starej PC (8 let) začal pískat pravidelně po cca hodince provozu, bylo to ložisko chladiče procesoru, vytáhl jsem dva starý větráčky, přihodil je do bedny, otačky chladiče na CPU se snížili a od té doby jen lehce fouká.
Pokud to je podobný problém, možná to půjde řešit takto.
Pokud to je podobný problém, možná to půjde řešit takto.
Zpět na “Problémy s hardwarem”