čaute mám problém.
Normálně hraju na kompu nebo tak a HDD se mi sám zaplňuje. Z 465 GB tu mám už jenom 180GB.... A celkem ze všech souborů jsem našel tak max 150GB.. víc ne. V koši taky nic není....
Samozaplňování HDD
- ShadowMasterCLP
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Samozaplňování HDD
Některé RETRO hry jsou lepší než ty dnešní grafické sra***
Vemte si příklad z Harryho Pottera
Re: Samozaplňování HDD
Dej sem Hijack log.
GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
Tady si počti....
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Treba jen neumis hledat, spousta souboru je skryta pred nenechavci. Neresil bych to, pokud se to nebude vyrazne zhorsovat (min. o dalsich 30GB).
Jestli to chces resit, nastuduj si nejdriv body obnovy a stinove kopie (staci napoveda primo ve Win) a pak hura do toho.
Jestli to chces resit, nastuduj si nejdriv body obnovy a stinove kopie (staci napoveda primo ve Win) a pak hura do toho.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
taky sem to zhruba před týdnem řešil u jedná paní. byly to Win 7 a měla každý den nastavené zálohování do dokumentů
takže každý den se jí zmenšilo místo na disku o cca 2,5 GB a do měsíce bylo hotovo
pro jistotu si to zkontroluj v nastavení.

pro jistotu si to zkontroluj v nastavení.
"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Doporučuji projít PC testem na malware a určitě si stáhni CCleaner - jsou případy, kdy uvolní i stovky GB.
- ShadowMasterCLP
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
tak CCleaner mi zjistil v pročištění koše cca 165GB
ale trva to 5 hodin. Tak to asi bude tím 

Některé RETRO hry jsou lepší než ty dnešní grafické sra***
Pokud jsi to vyčistil (v tom CC odstranil) i v registrech, tak to projeď i tím malwar.... výše v tom odkaze najdeš návod i linky na stažení. A následně znovu čistku CC (i registrů).
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Zpět na “Problémy s hardwarem”