Zdravím,mám vážný problém : dnes jsem si do svého PC zkoušel dát kartu s DV výstupem,takže jsem rozebral pc a vše jsem udělal..
potom jsem počítač znova složil zapnul a najednou nefungoval.
Prostě zmáčknu tlačítko start slyším jak se rozeběhnou větráky (na procesoru,zdroj...) a navíc mi zeleně svítí kontrolka na MB. (jako vždy)
ale monitor se nerozsvítí a ním to není, zkoušel jsem i jiný a pořád to stejné.
předem děkuji za všechny rady..
Nejde zapnout PC
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nejde zapnout PC
Zkus Clear CMOS.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
no.. popravdě do toho se mi moc nechce to resetování bych asi zvládnul "na tom nic moc není" ale to nastavení bych asi nedal 
projížděj jsem na foru podobné případy a postupoval jsem podle nich : odpojil jsem vše nechal jen GPU,CPU,a 1 RAM ale pc mi nic jako chyba bootu nbo tak něco neukázal pořád nic.. ale možná to bude tím že mám integrovanou GPU a tu nevím jak vypojit ..

projížděj jsem na foru podobné případy a postupoval jsem podle nich : odpojil jsem vše nechal jen GPU,CPU,a 1 RAM ale pc mi nic jako chyba bootu nbo tak něco neukázal pořád nic.. ale možná to bude tím že mám integrovanou GPU a tu nevím jak vypojit ..
-
- Pohlaví:
Slyšíš jak se zavede systém. Máš monitor ve správném konektoru?
ano mám když zapnu pc řekne mi monitor enetering sleep mod nebo že PC je vrežimu spánku což nechápu...
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus monitor třeba s notebookem. Může být vadný monitor, přívodní kabel nebo grafika. Je potřeba škrtat možnosti.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
tak jsem připojil ten sami kabel a monitor do noteooku a normálně funguje..tak já vůbec nevím vypadá to že je to GPU nebot pc nenaskočí ani s 1RAM,GPU,CPU,Zdroj prostě jen černá obrazovka,hukot a nic..
V Biosu je položka, přes kterou si volíš, zda se má použít integrovaná nebo PCIe grafika. Zkus zapojit monitor do konektoru integrované grafiky a pokud bude fungovat, je třeba změnit nastavení v biosu.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Vyzkoušej jiný zdroj.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
no právě že já mám jen integrovanou grafiku,ta normální se mi asi před 1 měsícem rozbyla. , zdrojem to není všechno normálně běží větrák na procesoru led diody atd.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 3971
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 21:48
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”