Dobrý den,
mám notebook Packard Bell EasyNote TV44HC s procesorem Intel Core i5-3210M grafikou GF GT630M a mám problém.
Notebook dosahuje teploty 100°procesoru a já nevím co mám dělat všechno je strašně horký a tak..
Prosím o radu předem děkuji.
SCREEN: http://jpeg.cz/obrazek/MyW
Veliká tepolota notebooku
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Veliká tepolota notebooku
Nedávno mi bylo řečeno, že to je u notebooku normální
.
No co můžeš udělat.. vyčistit nebo dát vyčistit od prachu a koupit si chladící podložku.
Je to teplota při zatížení nebo když nic neděláš? Jak je notebook starý? Hřeje se ti takto, když ho máš např. v posteli nebo na tvrdý podložce? (na stole)

No co můžeš udělat.. vyčistit nebo dát vyčistit od prachu a koupit si chladící podložku.
Je to teplota při zatížení nebo když nic neděláš? Jak je notebook starý? Hřeje se ti takto, když ho máš např. v posteli nebo na tvrdý podložce? (na stole)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Mám chladící podložku.. A je to při normálním používáním a při hrách je tam mnohem vic stupnu.. mam ho od 12.září 2013
Jestli to při hrách vyleze ještě na víc, tak bych to reklamoval. Nebo počkal až se něco upeče a pak to reklamoval. Jak chceš.. dlouho to podle mě trvat nebude.
Chladící podložka?Dle mého názoru se nevyplati,většinou ti rozhodí corkulaci vzduchu v ntb a některé chladí tam,kde nemusí.
Jinak 97°C je moc,max. kdy ti thermaltrip vypne ntb je 105°C (zničení je mnohem višší teplota).Můžes to vyčistit,zkontrolovat otáčky větráku a pokuď nepomůže,reklamace to jistí.
Jinak 97°C je moc,max. kdy ti thermaltrip vypne ntb je 105°C (zničení je mnohem višší teplota).Můžes to vyčistit,zkontrolovat otáčky větráku a pokuď nepomůže,reklamace to jistí.
Když něco nejde silou použij na to větší sílu.
- Frank.burns
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
vycistit poriadne, vymenit teplovodivu pastu na procesore a grafike (najlepsie v autorizovanom servise), 97 stupnov je strasne vela, chladiaca podlozka musi mat priestor odkial taha vzduch, nemoze byt polozena na deke, paplone a pod...
pripadne skusit reklamovat...bez zataze nemoze byt taky horuci procesor...
pripadne skusit reklamovat...bez zataze nemoze byt taky horuci procesor...
Chladící podložka?Dle mého názoru se nevyplati,většinou ti rozhodí corkulaci vzduchu v ntb a některé chladí tam,kde nemusí.
Má ten notebook sotva půl roku, to ještě zas tak ucpaný prachem nebude. + když se v tom bude hrabat a nebude vědět, co dělá, tak to akorát po..re a reklamaci už nikdo neuzná.
Kvalitní chladící podložka pomůže. (neříkám, že hodně)
Za mě ta reklamace.
Nechat to zničit kvůli reklamaci je pěkná kravina. Oni to pak nějak pošéfujou, vrátěj, a do týdne se to posere zase. A takhle budeš moct reklamovat každej týden (resp. týden + doba než vyříděj reklamaci).
Prostě bude zaprasenej, chce to rozebrat a vyčistit, tím ale přijdeš o záruku, tak to dej reklamovat s tím že se přehřívá.
Jinak tohle není žádná prdel provozovat to v tejhle teplotě, ono to sice ochrana nevypne, ale tím hůř, protože při dlouhodobým přehříváním povolí nějakej spoj a pak už to nezapneš.
Prostě bude zaprasenej, chce to rozebrat a vyčistit, tím ale přijdeš o záruku, tak to dej reklamovat s tím že se přehřívá.
Jinak tohle není žádná prdel provozovat to v tejhle teplotě, ono to sice ochrana nevypne, ale tím hůř, protože při dlouhodobým přehříváním povolí nějakej spoj a pak už to nezapneš.
Just Fucking Google It!
Profouknuti stlačením vzduchem neuškodí,půl roku to moc neucpe.I když u mě je tolik prachu (nevím odkud) ,že to čistím každý měsíc. :)
Když něco nejde silou použij na to větší sílu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Výběr NVMe SSD do notebooku Příloha(y)
od MrVoltz » 01 lis 2024 18:49 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 9
- 2778
-
od MrVoltz