WI-FI adapter
-
- Pohlaví:
Re: WI-FI adapter
Já bych nejprve koukl do toho Biosu. Vané to být může, ale pravděpodobnost je malá. Třeba to zprovozní v prodejně.
No jo,ale v prodejně nemůžu smazat windows (musí být v původním stavu) bez OS.
Když něco nejde silou použij na to větší sílu.
-
- Pohlaví:
Však nic mazat nemusí, ale pokud tomu rozumí, mohou najít chybu. Pokud ne, pak to zformátuješ a dělej co uznáš za vhodné. Osobně si myslím, že je chyba v nastavení.
Bios je default a OS je kompletně nový + drivers jsou jiné. Windows hlásí,že adapter nenalezen.
Dá se nějak rychle smazat komplnetně OS přímo na prodejně?
Dá se nějak rychle smazat komplnetně OS přímo na prodejně?
-
- Pohlaví:
Defauld nemusí být to pravé. Musíš se do něj podívat a hledat něco jako wifi zda to není na disabled.
Na prodejně disk zformátuješ pokud budeš mít instalační médium či např. Linux na CD.
Na prodejně disk zformátuješ pokud budeš mít instalační médium či např. Linux na CD.
-
- Pohlaví:
Stáhni si nějakou verzi live linuxu. Vypal a nabootuj do linuxu. Pokud si WiFi kartu najde, pak byla chyba mezi klávesnicí a židlí. Pokud ne, můžeš v něm smazat disk a odnést ntb na reklamaci.
Paráda,donesl jsem tam ntb s win8 a chlápek to chtěl zkusit,řekl jsem mu,co jsem zkusil a rovnou to poslal na reklamaci.Vyměnil notebook za nový.Teď to jdu instalovat..
Díky za rady.
Díky za rady.
Paráda,wi-fi naskočila hned u dokončení instalace :)
To nemohu zaručit,pokud je možné zničit adapter z OS,tak je něco špatně 

-
- Pohlaví:
Opomněl si dodat, že si se hrabal i v Biosu. Zničit se tak nedá, ale dá se vypnout, zakázat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2346
-
od p3v4x
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 22:54