PC nezobrazuje nic
Re: PC nezobrazuje nic
Čili vypnutý softwarově, jinak by se větráky ani nehnuly. Hmm..., nevím, nevím...
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
CLR_CMOS short - reset , open - normal tak nevim, baterie vyndaná.Mám zkusit vyndat tu grafiku?mám skříň kterou jsem nikdy neviděl, ale už jsem na to přišel.
-
- Pohlaví:
Ano vyndej ji, ale je to divný. Tohle nevypadá na špatné nastavení!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak jsem vyndal integrovanou grafiku, spustilo se, ale windows se vždycky když dám spustit (nevim přesně klasickým způsobem), se restartuje při spouštění systému, pořád dokola .. zkusím reinstall.Ten nepadá, nevíte, čím by to mohlo být?Abych nemusel takhle restartovat každé zapnutí PC ..
-
- Pohlaví:
jsem vyndal integrovanou grafiku

Nevím kde si to koupil, ale nebyla by rozumnější reklamace?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ježiši, chyba .. (jsem blbec) ATInu jsem vyndal a integrovaná se načetla.Koupil jsem ho na CZC, sestavená Váma tady v mém předešlém tématu.Je možný, že PC špatně sestra vypla, protože na něm byla, jinak nevim teď vše funguje jak má.Co říkáte na ten windows?
-
- Pohlaví:
Ty sis W instaloval sám? Pokud ano, nainstaloval si ovladače GK?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Už jsem si jich nainstaloval dost, teďka vypadám jako blbec, já vím, jen jsem se zrovna s tímto problémem nikdy nesetkal no .. ano ovladače GK, základovky,zvukovky,atd. vpohodě to šlo v pátek (několikrát jsem ho zapnul a vypnul) dneska jsem ho zapnul a no signal.Snad to už půjde, kdyžtak reklamace.
Zpět na “Problémy s hardwarem”