Neměnil šifrování nebo tak něco?
Kdyžtak si to heslo napiš do poznámkovýho bloku a pomocí myší překopíruj...
Wifi heslo
Re: Wifi heslo
GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
ano kontrolka funguje,a ve wordu a všude jinde jde psát naprosto normálně. fakt se nejde jen připojit. Ani netuším a vlastně jsem to ani nezkoušela, změnit heslo wifi, jen na čísla, jak k tomu došla fakt netuším.... přijela jsem z práce a syn na mém netbooku s tím, že ten jeho nefunguje...PC používat umím, ale jsem jen obyčejný uživatel...prostě ženská :-)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus bod obnovení před vznikem tohoto problému.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tak tady jsem já se svým rozumem bohužel v koncích. Zkus, co říká Layo (napiš heslo třeba v tom Wordu a pomocí Ctrl+C a Ctrl+V ho překopíruj). Pokud to nezabere, musí přijít místo mě někdo jiný. Je mi líto. 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Nebylo by třeba lepší zeptat se ho co s tím dělal...?
GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Nevím, co je na tom složité nebo nejasné. Reaguji na to, že mám psát tak abyste mi rozuměli. Nejdou mi psát písmena do hesla na připojení k wifi, pouze čísla. nepomůže ani napsat heslo do Wordu a pak ho zkopírovat. Vím, že jsem jen blbá ženská, ale tohle mě napadalo také. Zase takový blbec nejsem....
Přeji všem hezký večer
Přeji všem hezký večer
Pořád mi to nedá. Stáhni si Service Manual tady: http://www.manualowl.com/m/Acer%20Compu ... ual/115036 a na stránkách 18 a dalších je Acer eNet Management. Myslím, že když ho projdeš, dopracuješ se k příčině chyby a nastavíš to tak, aby Wifina chodila.
PS. A neurážej se, většina lidí se tu snaží pomoct, jak jen to jde
PS. A neurážej se, většina lidí se tu snaží pomoct, jak jen to jde

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Dej vědět, pokud to pomůže, bude to zajímat i ostatní.
Přeji Ti hezký večer
Přeji Ti hezký večer
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
aliceheu píše:Vím, že jsem jen blbá ženská, ale tohle mě napadalo také. Zase takový blbec nejsem....
Kdepak blbá, jen prostě umíš něco jinýho, co zas my neumíme. Předem se omlouvám, že použiju blbej stereotyp, ale mám v hlavě vygumováno, přišel sem z práce.
Tak jako žena umí vařit a starat se o děti, tak muž zas umí opravit auto, postavit dům. Jde o to, že když dáme hlavy dohromady, dopracujem se výsledku.

Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Já teda nevím, nejsem odborník, ale pokud všude jinde jdou psát písmena normálně (pokud jsem to dobře pochopil), ale nejdou psát při zadávání hesla pro připojení k síti, nehladal bych chybu ani v routeru, ani v numerický klávesnici, ale v nějakým svinstvu (viru) v noťasu...
I když, napadla mě ještě jedna věc. V nastavení routeru (nemám si to teď kde ověřit) je způsob šifrovánní, při kterém může být heslo pouze číslo (pokud se pletu, tak mě opravte) - to by šlo zjistit při zadávání hesla z jinýho zařízení.
I když, napadla mě ještě jedna věc. V nastavení routeru (nemám si to teď kde ověřit) je způsob šifrovánní, při kterém může být heslo pouze číslo (pokud se pletu, tak mě opravte) - to by šlo zjistit při zadávání hesla z jinýho zařízení.
heslo bude byt v HEX formatu (0-9 a A-F) ale i to reprezentuje znaky z ascii tabulky, takze neni duvod aby neslo zadavat vsechny znaky, ale nevim, nejjednodussi je prolizt nastaveni, a kouknout kde je chyba, pripadne veskery nastaveni o dane wifi smazat, a znovu pripojit jako kdyby na dane wifi este nikdy nebyl pripojen.
Já si nedokážu moc představit, že by mi nastavení wifi blokovalo znaky na klávesnici. Já bych fakt asi začal nějakým antvirákem, popřípadě s žádostí od místních odborných "čističů". A protože nejde wifi, tak po dobu odvirovávání připojit noťas k routeru kabelem.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7933
-
od Renee