DVD mechanika - ničitel DVDček

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: DVD mechanika - ničitel DVDček

Příspěvekod jaro3 » 03 črc 2008 16:25

sakul píše:Stáhl jsem CloneDVD, ale to mi nedovoluje vypalovat data, jen image nebo filmy. Tak jsem zkusil Ashampoo Burning Studio 6. Vypálilo se to úspěšně, ale když to DVD dám do mechaniky tak to hlásí že je prázdné. Takže další mrtvé dvd...
Jen pro upřesnění, během vypalování vyndám síťový kabel, vypnu fire wally a antivirák. Takže mi na pozadí témeř nic neběží. Jedině, že bych měl v PC někde perfektně schovanou ochranu starforce.

Ještě ta možnost ohledně StarForce, něco jsem našel:
Pokud používáte jako vypalovací software Alcohol 120%, tak počítejte s tím, že StarForce ho detekuje a záměrně poškodí. Protože Alcohol 120% umí číst DPM datametrii, což je základní stavební pilíř StarForce. Znehodnocení Alcohol 120% pak znehodnocuje vypalovaná data, které nemají nic společného s chráněnou aplikací. Proti tomu se však tvůrci Alcohol 120% nemohou moc bránit, protože v Německu nemají zrovna na růžích ustláno a mohou zatím mluvit o štěstí, že nedopadly jako Elby Laboratories, které vyráběly kdysi famózní CloneCD. Nebo jako 321Studios, které také zkrachovaly po vyneseni rozsudku v Kalifornii nad jejich produkty DVD-X-Copy.
Jak radí Pic vyčisti registry CCleanerem, nebo ručně, ten Starforce to taky může narušit, ty vyp. programy.
Edit ještě tady:
http://blog.zarohem.cz/clanek.asp?cislo=432
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Reklama
sakul
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: DVD mechanika - ničitel DVDček

Příspěvekod sakul » 04 črc 2008 02:06

Dal jsem na vaše rady a udělal toto:
1. Restartoval CMOS
2. Vyčistil registry pomocí CCleaner
3. Defragmentoval registry a disk pomocí TuneUP
4. Opravil windowsy
5. Odinstaloval všechny vypalovací programy a nainstaloval CDBurnerXP
6. Před vypalováním sem se odpojil od sítě a restartoval PC, po naběhnutí windowsu sem vypl všechny nepotřebný programy a zahájil jsem vypalování rychlostí 4x

Díky bohu šlo toto DVD přečíst, ale nevim jestli je to kvůli tomu čištění nebo kvůli tý rychlosti. Až si koupím DVD-RW tak zkusím vyšší rychlost.
Díky všem co mi pomáhali, Děkuju

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”