sakul píše:Stáhl jsem CloneDVD, ale to mi nedovoluje vypalovat data, jen image nebo filmy. Tak jsem zkusil Ashampoo Burning Studio 6. Vypálilo se to úspěšně, ale když to DVD dám do mechaniky tak to hlásí že je prázdné. Takže další mrtvé dvd...
Jen pro upřesnění, během vypalování vyndám síťový kabel, vypnu fire wally a antivirák. Takže mi na pozadí témeř nic neběží. Jedině, že bych měl v PC někde perfektně schovanou ochranu starforce.
Ještě ta možnost ohledně StarForce, něco jsem našel:
Pokud používáte jako vypalovací software Alcohol 120%, tak počítejte s tím, že StarForce ho detekuje a záměrně poškodí. Protože Alcohol 120% umí číst DPM datametrii, což je základní stavební pilíř StarForce. Znehodnocení Alcohol 120% pak znehodnocuje vypalovaná data, které nemají nic společného s chráněnou aplikací. Proti tomu se však tvůrci Alcohol 120% nemohou moc bránit, protože v Německu nemají zrovna na růžích ustláno a mohou zatím mluvit o štěstí, že nedopadly jako Elby Laboratories, které vyráběly kdysi famózní CloneCD. Nebo jako 321Studios, které také zkrachovaly po vyneseni rozsudku v Kalifornii nad jejich produkty DVD-X-Copy.
Jak radí Pic vyčisti registry CCleanerem, nebo ručně, ten Starforce to taky může narušit, ty vyp. programy.
Edit ještě tady:
http://blog.zarohem.cz/clanek.asp?cislo=432