SSD vs. Win 10
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Re: SSD vs. Win 10
Tak vyber inštalačku.Pozri sa do biosu, čo je na 1.mieste v boot.Potom sa pozri aj cez F12, aká je tam ponuka.Môžeš skúsiť spustiť ten program, či aj teraz tam bude chýbať SSD.
Na vše co píšeš jsem se díval, kroutím tu hlavou a škubu si vlasy!!!RIKI22 píše:Tak vyber inštalačku.Pozri sa do biosu, čo je na 1.mieste v boot.Potom sa pozri aj cez F12, aká je tam ponuka.Môžeš skúsiť spustiť ten program, či aj teraz tam bude chýbať SSD.
Dodatečně přidáno po 43 vteřinách:
V biosu je na 1. Ssd v F12 taky ssd
Dodatečně přidáno po 1 minutě 23 vteřinách:
V AOEMI pořád není SSD
Dodatečně přidáno po 3 minutách 8 vteřinách:
Až toto někdy dáme dokupy tak mi prosím dej číslo účtu
Pozri sa v biose do poslednej položky Save & Exit.Tam by mal tiež byť v Boot Override na 1. mieste SSD.Tak klikni na disk.A píš cez Rýchlu odpoveď.
Kliknul jsem -> logo -> černý obraz...
Skúsll by som.Vypni PC-vypni vypínač na zdroji-klikni na Power, ako keby si zapínal PC.Vyber na chvíľku CMOS batériu na doske.Počkaj 2-3 minútky, vráť batériu späť a skús zapnuť PC.Spravíš vlastne reset biosu, či bude zmena.Nezapájaj žiadný USB kľúč.
Jdu na to
Dodatečně přidáno po 15 minutách 53 vteřinách:
Hotovo
Dodatečně přidáno po 30 minutách 1 vteřině:
Napadá mě poslední možnost, zkusím vrátit tu gigabyte a koupím tuto
MSI B360M MORTAR: https://www.alza.cz/msi-b360m-mortar-d5289319.htm
Dodatečně přidáno po 15 minutách 53 vteřinách:
Hotovo
Dodatečně přidáno po 30 minutách 1 vteřině:
Napadá mě poslední možnost, zkusím vrátit tu gigabyte a koupím tuto
MSI B360M MORTAR: https://www.alza.cz/msi-b360m-mortar-d5289319.htm
Nepoznám tu Gigabyte.Ale keď si už rozbehnutý, tak môžeš ešte skúsiť nainštalovať bez UEFI.Prepni si to v biose, priprav inštalačku ešte raz ale na MBR.Nastav si v boot na 1.miesto SSD.Cez F12 spusť inštalačku bez UEFI.Cez inštalačku si spusť Diskpart, vyčisti disk a sprav konvert na MBR a pokračuj v inštalácií.
Naposledy upravil(a) RIKI22 dne 18 kvě 2020 19:53, celkem upraveno 1 x.
RIKI22 píše:Nepoznám tu Gigabyte.Ale keď si už rozbehnutý, tak môžeš ešte skúsiť nainštalovať bez UEFI.Prepni si to v biose, priprav inštalačku ešte raz ale na MBR.Cez inštalačku si spusť Diskpart, vyčisti disk a sprav konvert na MBR a pokračuj v inštalácií.
Zkusím to
Dodatečně přidáno po 26 minutách 23 vteřinách:
Pecka tak zase se mi nějak záhadně zajebal Win10 na HDD který byl pořád odpojen... instaluji zase win10 na HDD, Pak zase musím stáhnout Win10 a zrufusovat na MBR. Jestliže i toto nepomůže tak hold budu plakat v Alze o výměnu desky za MSI
Odpojený disk sa nedobabre, len si zrušil UEFI v biose, tak preto.Možno problém robí ten disk.Veď, ak si stiahol ISO Win10 nemusíš stále sťahovať.
Nepomohlo ano toto... :(RIKI22 píše:Nepoznám tu Gigabyte.Ale keď si už rozbehnutý, tak môžeš ešte skúsiť nainštalovať bez UEFI.Prepni si to v biose, priprav inštalačku ešte raz ale na MBR.Nastav si v boot na 1.miesto SSD.Cez F12 spusť inštalačku bez UEFI.Cez inštalačku si spusť Diskpart, vyčisti disk a sprav konvert na MBR a pokračuj v inštalácií.
Jestliže i toto problém nevyřeší tak prostě nejde instalovat do SSD M.2 WINDOWS
Dodatečně přidáno po 47 minutách 7 vteřinách:
Rád bych napsal že byl problém vyřešen...
Dodatečně přidáno po 47 minutách 23 vteřinách:
Ale bohužel NEBYL
Dodatečně přidáno po 47 minutách 7 vteřinách:
Rád bych napsal že byl problém vyřešen...
Dodatečně přidáno po 47 minutách 23 vteřinách:
Ale bohužel NEBYL
To už máš zapojenú novú dosku ?tak daj sem screen z hlavnej stránky.Vidí disk ten program ,pretože mne sa nepozdáva ten disk nie predošla doska.