Čištění cpu amd athlon
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Čištění cpu amd athlon
Zdravím, chtěl jsem vyčistit chladič cpu důkladně, tak jsem ho sundal, jenže než jsem si uvědomil, že jsem tam nechal starou pastu, tak jsem pustil pc, okažitě to začalo smrdět jako když se něco pálí, mohlo by to být tím nebo jsem poničil něco jiného? Děkuji
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Čištění cpu amd athlon
To nevíme, protože na PC ti nevidíme. Buď jsi něco poškodil nebo chladič s ventilátorem špatně nasadil. Budeš to muset zkontrolovat a odstranit starou pastu a nanést novou a správně nasadit chladič.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Čištění cpu amd athlon
Jestli skutečně okamžitě, tj. během 1-2 sekund, tak to těžko bude mít něco společného s chladičem, leda bys při jeho vracení zpět něco zkratoval a pod. Musel jsi tam patrně provést něco jiného. Měl jsi venku i CPU? A dal jsi ho zpět správně, tedy se správnou orientací pinů?djdezolatore píše:okamžitě to začalo smrdět jako když se něco pálí
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 5145
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek
26 bře 2025 20:33
-
-
Pumpa u CPU - padá na 0 RPM po čistění PC Příloha(y)
od Faster1 » 22 úno 2025 23:27 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2832
-
od Faster1
Zobrazit poslední příspěvek
23 úno 2025 19:49
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”