Po vložení nové RAM se PC zapne a hned zase vypne
Po vložení nové RAM se PC zapne a hned zase vypne
Dobrý den, mám tuhle ram http://www.czc.cz/kingston-hyperx-blu-4 ... 7450=sDDR3 , jenže jen jeden modul 1x2gb, na mém mb mám dva sloty pro ram, raky jsem si dokoupil tuto ram http://www.czc.cz/kingston-hyperx-blu-4 ... 5bq3jfj486 abych měl 1x2gb a 1x4gb , ta předchozí dvougigabajtová ram fungovala skvěle, a po vložení té čtyř, počítač jenom zapne, a za chvíli vypne, a zase dokola. Ani na monitoru nevidím nic, bios, win nic. Tak jsem experimentoval, měnil sloty, zkoušel jen jednu atd. a fungovala jen ta dvou. Ta druhá jako by to kazila. Tak fakt nevím, záruka je naštěstí doživotní, takže není problém reklamovat. V čem je problém?
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 29 led 2014 16:38, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
Re: Problém s ramkou.
Jaktože ne? Na stránkách výrobce je, že má přijmout až 8 gb, tak jak to tam teda můžu dát?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podle manuálu (pokud jej nemáš, tak si jej stáhni ze stránek výrobce základní desky) deska podporuje dual chanel, ale obě paměti musí být shodné. Jestli se dobře pamatuji podporuje deska max. 4GB. Jinak si na stránkách výrobce desky můžeš ověřit, které paměti deska podporuje.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
No, ta paměť je ve směs stejná, líší se jen velikostí dvou a čtyř gb. Tak pokuď přijme i čtyři, tak mě teda ne. Nevím proč, tu dvou gb přijme.
Re: Po vložení nové RAM se PC zapne a hned zase vypne
Tak můžu se zeptat, mohl bych to u czc ještě vrátit a dostat za to peníze, vyzvedával jsem si to dneska a objednával asi ve čtvrtek.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Po vložení nové RAM se PC zapne a hned zase vypne
Pokud je RAM kupována přes net, tak máš právo bez důvodu vrátit. Takže by to mělo být bez problémů, pokud dodržíš lhůtu vrácení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PC se zapne když se zvednu ze židle Příloha(y)
od rohlicek1 » 05 led 2025 09:43 » v Problémy s hardwarem - 16
- 4076
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
10 led 2025 22:13
-
-
- 11
- 19347
-
od cemel