Preblém s HDD
Preblém s HDD
Pokaždé když ze svého disku něco smažu, a budu mít po smazání obsazenou velikost 100GB tak po restartu se celková kapacita z původních 200GB zmenší na 100GB.
-
- Pohlaví:
Re: Preblém s HDD
1. Problém s ... je nejhorší varianta dotazu a je proti pravidlům.
2. Přelož do češtiny, oč vlastně jde. - Jinými slovy - napiš to srozumitelně.
2. Přelož do češtiny, oč vlastně jde. - Jinými slovy - napiš to srozumitelně.
1) v čem se liší preblém od problému?
2) řešení je v občasném vypnutí a zapnutí systémových bodů obnovy nebo zkrácením jejich možné kapacity na disku

2) řešení je v občasném vypnutí a zapnutí systémových bodů obnovy nebo zkrácením jejich možné kapacity na disku
-
- Pohlaví:
Problém od problému se liší velmi a proto je třeba napsat vhodný nadpis. Já tu mám třeba jeden velký prob lém se starým PC, ale pochybuji že mi na takový dotaz někdo rozumně poradí.
Ale k věci - ta otázka nedává smysl!
Ale k věci - ta otázka nedává smysl!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Dotaz je nesrozumitelný. Pokud je celková kapacita (velikost) disku 200GB a smažeš 100GB dat z uvedeného disku, tak se nezmění celková velikost disku a stále bude 200GB. Jestliže se ovšem ptáš co se stane, když smažeš z 200GB dat uložených na disku 100GB dat, tak na disku logicky zůstane jen 100GB dat. Ty tam budou i po restartu. Doufám, že jedna z odpovědí odpovídá na dotaz.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Rekl bych ze problem spociva v tom, ze maze a nemeni se volne misto na disku.
Tedy ze nemaze, ale jen presouva do kose (slozka Recycler).
Tedy ze nemaze, ale jen presouva do kose (slozka Recycler).
Zpět na “Problémy s hardwarem”