z win 8 na win 7 Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

gieksabanik
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

z win 8 na win 7

Příspěvekod gieksabanik » 03 lis 2014 15:39

Ahoj, mam rozsáhlejší problém s notebookem toshiba satellite c50-b 14 D- koupil jsem si hru call of duty Black OPS 1 originální!!!!!!!! při instalaci steamu mi z ničeho nic přestal jet nett. chvíli jsem si tohoto nevšímal ale po 2 hodinách mi to začalo vrtat hlavou.. snažil jsem se Zadat ctrl alt delete ale nic.. nic neodpovídalo nefungovalo ani vypnout.. tak jsem to odpojil ze sítě (energie) a počkal až se vybije ale vypne pak jsem pc znovu zapl a najednou... Reboot atd boot media atd nic neslo pák jsme zjistil bios menu 1.30, boot z HDD. Ale nic se nedělo pak jsem tedy nainstaloval win 7 a teď sháním ovladače a s tím mám problém a dotaz na vás.. např. mám procesor - intel Celeron. Cpu N2830 dříve nwm jak byl silný operační systém 8.1 ale teď na win 7 professional mám 32 bitový operacni systém, když jsem si stáhl intel HD Graphics který tam byl originál tak mi po instalaci píše Tento operační systém není podporován.. co mám tedy dělat? nechápu proč to nejde :-( pomůžete mi Pls nekdo děkuji

Reklama
guest

Re: z win 8 na win 7  Vyřešeno

Příspěvekod guest » 03 lis 2014 15:45

Nejde to jelikož nemáš ovladače pr tvůj systém. Ovladače najdeš na stránkách výrobce notebooku.

gieksabanik
nováček
Stav:

Re: z win 8 na win 7

Příspěvekod gieksabanik » 03 lis 2014 15:49

Aha, díky ale grafický ovladač je od intel a ten jsem si stáhl na intel.com a stejně nešel :-(

Zpět na “Problémy s hardwarem”