Zdravim, ked hram hocijaku hru, benchmark a vypnem alebo minimalizujem (skratka ked znížim zataženie), tak asi do 30 sekund mi zamrzne pc, obrazovka je zelena alebo biela ako kedy a ventilator grafickej karty sa niekedy točí naplno. Pomože len trvdy reštart. Windows 7 som preinstaloval, nemám nič pretaktované. Pc nespadne ked dam lock na 30 fps a low detaily. Teplotu GPU v zátaži mam 74 a CPU 60. Dakujem za rady.
moja zostava:
GPU: GTX 780Ti GAMING 3G
CPU: Intel Core i7-4770K
MB: Z87-G45 GAMING
Ram: 8 GB Patriot G Series
SSD: Intel 530 bulk 120GB
HDD: WD500GB + WD 500GB + WD 250GB
PSU: ARCTIC Cooling Fusion 550 Watt
Zamrznutie po ukončení hry/znížení zázaže Vyřešeno
Zamrznutie po ukončení hry/znížení zázaže
Naposledy upravil(a) GTO dne 14 kvě 2015 21:06, celkem upraveno 1 x.
Re: Zamrznutie po ukončení hry
Změř teploty při hraní pomocí HWmonitor. A screen dej sem.
Re: Zamrznutie po ukončení hry
teploty vypadaju dobre a zdroj mam 550 W, mal by stačit kedže pc zamrzne az po asi 10 sekundach od vypnutiahry. Robi to aj na inych hrach, hlavne ked dam vysoke nastavenia grafiky. Žeby mi odchazal zdroj?
Re: Zamrznutie po ukončení hry/znížení zázaže
prisiel niekto na niečo?
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Kvě 2015 19:19) ---
prave som skusal druhy zdroj, ramky,aj ssd, bez ostatnich diskou stale to padalo a grafiku v druhom pc v ktorom to nespadlo ale tam bol slaby cpu, ktory moze brzdit grafiku, neviem. dufam ze to bude nejaky software
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Kvě 2015 19:19) ---
prave som skusal druhy zdroj, ramky,aj ssd, bez ostatnich diskou stale to padalo a grafiku v druhom pc v ktorom to nespadlo ale tam bol slaby cpu, ktory moze brzdit grafiku, neviem. dufam ze to bude nejaky software
Re: Zamrznutie po ukončení hry/znížení zázaže Vyřešeno
Vyriesene, reklamoval som gpu
Zpět na “Problémy s hardwarem”