na mém počítači běží hrozně moc věcí a já nevím, co z toho mohu vypnout (hry se mi sekají). Správce úloh ukazuje hrozně moc procesů, které by myslím neměli být zapnuté - někdy to skočí (i když nic nedělám) na 80% procesoru a 40% paměti.
Poradíte mi prosím, co mohu povypínat? respektive na co si dát pozor, abych to nevypnula, co musí běžet?
Děkuju
zapnuté procesy
Re: zapnuté procesy
Můžeš nám to prosím vyfotit, aby jsme viděli jaký procesy máš zapnutý ?
Procesor: I3 6100
Zakladní deska: ASROCK Z170 PRO4
Chlazení: NOCTUA NH-D15S
SSD: Kingston HyperX Savage SSD 120GB
HDD : 500GB Seagate
GPU: Zatím není.
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4
ZROJ: EVGA 430W
CASE : In-Win 805C GOLD, zlatá
Zakladní deska: ASROCK Z170 PRO4
Chlazení: NOCTUA NH-D15S
SSD: Kingston HyperX Savage SSD 120GB
HDD : 500GB Seagate
GPU: Zatím není.
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4
ZROJ: EVGA 430W
CASE : In-Win 805C GOLD, zlatá
děkuju, tady je ta fotka 

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zda se mi, ze hledas problem tam, kde neni
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Díky, bohužel nějaký problém je, protože se mi najednou všechno seká a běží pomalu, jen mě nenapadá, co jiného by to mohlo být, tak jsem koukala na vytížení paměti.:-/
Zdravím,
Doporučuji ti návštěvu sekce HiJackThis http://www.pc-help.cz/viewforum.php?f=70.
Teploty máš ok? (spusť HWmonitor nech ho běžet, zahraj si nějakou hru, a pak zkontroluj max. teploty popř. to dej sem).
Marek
Doporučuji ti návštěvu sekce HiJackThis http://www.pc-help.cz/viewforum.php?f=70.
Teploty máš ok? (spusť HWmonitor nech ho běžet, zahraj si nějakou hru, a pak zkontroluj max. teploty popř. to dej sem).
Marek
Dobře, díky, provedu:-)
Zpět na “Problémy s hardwarem”