Zdravím, ahoj,
prosím o radu, popř link, zkoušel jsem už několik vezrí ovladačů, poprvé mám po přeinstalaci systému problém. Mám prostě rád Win XP prof. se service pack 3 a chtěl bych to rozchodit. Problém je asi jednoduchý, ale již to řeším druhým dnem - nejde net, poskytovatel NETBOX, IP a DNS adresu se má určit automaticky. Ale po připojení kabelu nic.
Síťový adaptém je 1394 Net Adapter, zkoušel jsem na něj stahovat ovladače, nic.
Zbytek param:
AMD Athlon(tm) 64X2 Dual Core Processor 5000+ 2.61 GHz, 2,00 GB RAM
Kompletní Hardware v příloze. Předem díky za pomoc, vytrhnete mi trn přímo z pr...
Síťové připojení Vyřešeno
Re: Síťové připojení
1394 nieje sieťový adaptér.Sieťový adaptér, je ten s tým žltým výkričníkom , ktorý nieje nainštalovaný.Skús na stránke výrobcu dosky, prípadne daj sem typ dosky.
To jsem udělal já po x stém pokusu instalace, kdy nic nepomáhalo nějakým stupidním návodem, který mi hodil Síťový adaptér Ethernet z "Dalších zařízení" do té kategorie u CD/DVD jednotek :-/ jdu přehodit znovu systém a uvidíme, popř asi potřebuju ovladač na tu desku, ale nikde nemohu najít :-/
Info o desce:
Gigabyte Technology Co., Ltd.
Produkt: GA-M56S-S3
Info o desce:
Gigabyte Technology Co., Ltd.
Produkt: GA-M56S-S3
Nainstaloval jsem, to bylo jako první, resetoval a beze změny, nereaguje. Někde je zakopaný pes v tom, že nejde založit další připojení - napíše to, že je připojení již konfigurováno a připraveno k použití...zkusím přeinstalovat ty systémy
Tak to odstráň, prípadne odinštaluj v Správcovi zariadení 1394 ovládač.To Huawei network card máš čo.
To jsem zkoušel, ale jakékoliv pokusy o další přidání mi to hodí zpět, není na výběr jiný adaptér. To Huawei je půjčený net od T-mobilu 

Takže máš na PC net ? Sieťová karta, môže byť chybná.Ak by si mal nejakú sieťovú kartu do PCI , tak skús.
Mám, přes USB port bezdrát jede. Ale kábl nereaguje. Nemám jinou síťovku, ale před přeinstalací systému to makalo bez problému
Tak skús nainštalovať ten program, a sprav sken, čo ponúkne ohľadom toho, chýbajúceho ovládača.Staší pozrieť a stiahnúť z netu, ak nechceš inštalovať cez ten program.
https://www.drivereasy.com
https://www.drivereasy.com
Re: Síťové připojení Vyřešeno
Tak reinstalace WIN pomohla, dalo mi to oproti první instalaci i nabídku jaký typ připojení mám - ale net fungoval až po nahrátí SP3 a instalaci ovladače desky. Díky za rady!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3125
-
od neytos
Zobrazit poslední příspěvek
06 lis 2024 11:43
-
- 8
- 3481
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 5076
-
od šulda
24 dub 2025 17:54
-
-
- 19
- 4187
-
od Fargotroniac