Ahoj.Rád bych ze starého počítače udělal svépomocí nový,zřejmě odešla základní deska (MSI K8MM-V) kterou je třeba nahradit,doporučíte mi např. Gigabyte GA-78LMT?Ale jsem takový laik že ani nevím jestli je už osazen chip chtěl bych i3 srovnatelný nebo lepší a jestli má chlazení atd. nebo doporučit jinou,navíc rozměr je poněkud větší,ale myslím že do skříně by se vlezla.
Rád bych zachoval DDR,jsou dvě.Teť už nevím na co bych se víc zeptal,samozřejmě jsem denně na mailu croate@centrum.cz
Moc všem díky Pepa.
Ze starého PC nový
Re: Ze starého PC nový
Ahoj.
Nezlob se, ale ve tvém případě bych si raději nechal upgrade počítače někým, kdo tomu rozumí.
Tvoje staré DDRky už do nové desky určitě nenapasuješ, stejně tak jako i3 procesor do AMD desky.
Z toho tvého starého PC použiješ max. tu skříň.
Jaký máš rozpočet na ten upgrade? Kolik je strop?
zatím ahoj.
Nezlob se, ale ve tvém případě bych si raději nechal upgrade počítače někým, kdo tomu rozumí.
Tvoje staré DDRky už do nové desky určitě nenapasuješ, stejně tak jako i3 procesor do AMD desky.
Z toho tvého starého PC použiješ max. tu skříň.
Jaký máš rozpočet na ten upgrade? Kolik je strop?
zatím ahoj.
Re: Ze starého PC nový
Take si myslim ze pokud chces sam pocitac opravit pak zacni hodne cist. Vybral jsi desku se socketem am3+. Ten je urcen pro procesory amd a ddr3 pameti (napriklad amd fx 8300 to je tak na urovni core i3 procesoru) Ty mas socket 754 a ddr pameti. A jestli jsem videl dobre tak agp grafiku tohle vse uz do modernich desek nenacpes. Z takto stareho pc nepouzijes nejspis ani zdroj. Zacni tim co od pc ocekavas a kolik chces do nej investovat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 4531
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 led 2025 11:42