Žádná přípona DNS podle připojení

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

thot123
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: únor 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Žádná přípona DNS podle připojení

Příspěvekod thot123 » 22 úno 2018 19:45

My máme 2 routery ale jsem připojrn na jeden

Dodatečně přidáno po 22 vteřinách:
My máme 2 routery ale jsem připojrn na jeden

Dodatečně přidáno po 22 vteřinách:
My máme 2 routery ale jsem připojrn na jeden

Dodatečně přidáno po 59 vteřinách:
Já jsem připojen na internet přes kabel



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 15553
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Žádná přípona DNS podle připojení

Příspěvekod ITCrowd » 22 úno 2018 20:03

Viz. můj podpis - router jako switch.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

thot123
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: únor 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Žádná přípona DNS podle připojení

Příspěvekod thot123 » 22 úno 2018 20:13

Mě ale ten internet šel norm třeba rok ale pak jednoho dne přestal jít

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 15553
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Žádná přípona DNS podle připojení

Příspěvekod ITCrowd » 22 úno 2018 20:25

Připoj ten kabel z toho prvního routeru místo do druhého routeru tak do počítače. Funguje?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

thot123
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: únor 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Žádná přípona DNS podle připojení

Příspěvekod thot123 » 23 úno 2018 10:41

Zkoušel jsem do toho kabelu dát notebook a ten norm. Šel ale pc nejde

Dodatečně přidáno po 8 minutách 31 vteřinách:
http://prntscr.com/iinow5

Dodatečně přidáno po 2 hodinách 48 minutách 15 vteřinách:
Haloo

Uživatelský avatar
drobino
Level 3
Level 3
Příspěvky: 604
Registrován: září 16
Pohlaví: Muž

Re: Žádná přípona DNS podle připojení

Příspěvekod drobino » 23 úno 2018 16:42

Zapoj rnovu notebook. Na nem spust cmd a zadej opet ipconfig /all a vypis sem opet vloz. Uvidime co mas na ntb jinak. A na pc jsi zadaval ty dns kam? Nezkousel jsi to do prohlizece misto do nastaveni sitove karty?

Odesláno z mého Redmi Note 5A pomocí Tapatalk

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 15553
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Žádná přípona DNS podle připojení

Příspěvekod ITCrowd » 23 úno 2018 21:14

Obrázky se vkládají sem, jako příloha. Nehodlám klikat na bůhvíjaký odkaz pod kterým může být cokoli. A ty bys to určitě taky nedělal.
tracert ukázal, že spojení funguje. Můžeš zkusit ještě příkaz: tracert seznam.cz
Uvidíme, jestli bude fungovat DNS překlad.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • DNS neodpovídá
    od Anthonny » 02 lis 2018 13:58 » v Internet a internetové prohlížeče
    16
    1419
    od Anthonny
    20 lis 2018 10:10
  • VPN a DNS problem
    od Cowan » 09 bře 2018 10:36 » v Administrace sítě
    9
    1174
    od ITCrowd
    16 bře 2018 09:29
  • UPC Router - změna DNS severu
    od quinter » 11 led 2019 10:42 » v Administrace sítě
    23
    879
    od ITCrowd
    15 led 2019 14:49
  • Nefunkční internet: Server DNS není pravděpodobně k dispozici
    od Groom » 01 lis 2018 12:51 » v Internet a internetové prohlížeče
    5
    610
    od ITCrowd
    01 lis 2018 14:21
  • Výpis řádků podle kritéria
    od Michremi » 31 kvě 2018 10:43 » v Kancelářské balíky
    3
    563
    od elninoslov
    04 čer 2018 10:52

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 10 hostů