NTB SE SEKA

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Uživatelský avatar
holanmark
Level 2
Level 2
Příspěvky: 159
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

NTB SE SEKA

Příspěvekod holanmark » 05 kvě 2018 23:09

Zdravim, potreboval bych pomoct, vlastnim NTB nejake ty 2 roky a posledni dobou se seka, nekdy nemuzu zapnout ani internet, obcas pri hre a vse trva nez nacte

ntb : i5 5400u, gt 940m, 4gb ram

Diky :) zkousel jsem i reintall windowsu a taky po reinstall windowsu se ntb asi po 1h sekal



Reklama
Uživatelský avatar
xbs
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 5947
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: NTB SE SEKA

Příspěvekod xbs » 05 kvě 2018 23:14

mrkni do správce úloh, esli ho případně něco nevytěžuje... jinak by to taky mohlo bejt vadnym diskem, nedostatkem paměti...

Uživatelský avatar
holanmark
Level 2
Level 2
Příspěvky: 159
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: NTB SE SEKA

Příspěvekod holanmark » 06 kvě 2018 00:07

Ve spravci nic nemam co by zatezovalo neco, vse je v normalu

Dodatečně přidáno po 38 vteřinách:
A taky se mi stava to, ze obcas vypadne zvuk, treba hraju fortnite a sekne se zvuk a nejde do doby dokud nerestartuju hru

Uživatelský avatar
JegenaJk
Level 3
Level 3
Příspěvky: 642
Registrován: prosinec 17
Pohlaví: Muž

Re: NTB SE SEKA

Příspěvekod JegenaJk » 06 kvě 2018 02:04

Pošli teploty z HWMonitor prosím a chcem sa spýtať či používaš nejakú chladiacu podložku? Napíš typ NTB a aké Win tam sú
Čo je medzi nebom a zemou?
Odpoveď: a

Diskař
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 148
Registrován: březen 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: NTB SE SEKA

Příspěvekod Diskař » 06 kvě 2018 07:58

A také smart z Crystal disk info.

Uživatelský avatar
holanmark
Level 2
Level 2
Příspěvky: 159
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: NTB SE SEKA

Příspěvekod holanmark » 06 kvě 2018 17:06


Diskař
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 148
Registrován: březen 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: NTB SE SEKA

Příspěvekod Diskař » 06 kvě 2018 19:24

Podle smartu to diskem není. U Hitachi bych nepředpokládal ani vadu mimo smart.

Uživatelský avatar
holanmark
Level 2
Level 2
Příspěvky: 159
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: NTB SE SEKA

Příspěvekod holanmark » 07 kvě 2018 10:56

Nevim kde fakt muze byt problem, vsiml jsem si ze jsem sel do spravce uloh a ukoncil jsem aplikaci ktera nesla ukoncit a najednou 99% procesor

https://ctrlv.cz/PZd1


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • často se mi seká ntb
    od Majkyska » 16 bře 2018 21:57 » v Problémy s hardwarem
    3
    554
    od JegenaJk
    18 bře 2018 16:10
  • Lenovo - série ntb Y520, stále poruchové klávesnice? Alternativní ntb?
    od WolfGunsCZ » 22 lis 2017 15:27 » v Problémy s hardwarem
    2
    342
    od WolfGunsCZ
    22 lis 2017 17:14
  • Mafia 2 se seká
    od DonKebab » 02 zář 2018 13:30 » v Hry
    2
    303
    od petr22
    02 zář 2018 16:36
  • HRA seká, důvod ?
    od ORIONwhite » 07 led 2018 23:37 » v Problémy s hardwarem
    15
    974
    od ORIONwhite
    11 led 2018 16:39
  • Mafia 1 - seká se
    od Fiba » 04 led 2018 20:24 » v Hry
    17
    1051
    od Fiba
    11 led 2018 14:59

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 10 hostů