nefunguje zvuk

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

detrox
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: květen 18
Pohlaví: Muž

Re: nefunguje zvuk

Příspěvekod detrox » 26 kvě 2018 23:44

nic... system nezistil žadny problem... to je na tom to najhorsie... nechapem--- ak by odpalilo zvukovku v pc tak by ani nenaslo zariadenie ... no tam daco je... moze to byt samičkami na zvukovke ??? amyslim ako ze by sa tam zlomiil nejaky pliešok alebo niečo take... ty čo sa rozumeju tak vedia čo myslim .. :D



Reklama
Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 9787
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: nefunguje zvuk

Příspěvekod xbs » 26 kvě 2018 23:50

předpokládám, že pokud by byl ve zdířkách problém, tak by to ani nedetekovalo zastrčenej konektor... navíc dyš to přestalo fungovat zčista jasna...

jinak zvuk do monitoru de přes HDMI, ale opačně jít nemůže, takže mikrofon takhle nepoužiješ...

detrox
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: květen 18
Pohlaví: Muž

Re: nefunguje zvuk

Příspěvekod detrox » 26 kvě 2018 23:58

ja ho nemam napojeny ane cez HDMI ale cez DisplayPort :D

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 9787
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: nefunguje zvuk

Příspěvekod xbs » 27 kvě 2018 00:01

DP taky dokáže přenášet zvuk ;)

detrox
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: květen 18
Pohlaví: Muž

Re: nefunguje zvuk

Příspěvekod detrox » 27 kvě 2018 00:07

ale aj ako vstup aj vystup ?? alebo len ako vystup ???

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 9787
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: nefunguje zvuk

Příspěvekod xbs » 27 kvě 2018 08:02

jen výstup...

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 22972
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: nefunguje zvuk

Příspěvekod Pic » 27 kvě 2018 12:38

Koukám, že máš nastaveno Přehrávání na High Definition Audio Device - proč nemáš Speaks Realtek Definition Audio, když máš Nahrávání nastaveno na Mic Realtek High definition Audio. Připojení vzadu - repra - zpravidla zelený konektor a mikrofon v růžovém konektoru (může se to lišit podle základní desky - najdeš v manuálu k základní desce).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

RIKI22
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 3870
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: nefunguje zvuk

Příspěvekod RIKI22 » 27 kvě 2018 13:04

Čo tak spustiť nejaké Live CD a ak tam pôjde zvuk , až potom riešiť chybu v OS Win ?Aj chybná zvuková karta, môže byť zobrazená v Správca zariadení bez problémov, pretože samotná karta funguje a odišiel výstup na konektor.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nefunguje zvuk -Skype
    od traminek » 23 bře 2018 10:41 » v Vše ostatní (bezp)
    19
    1960
    od RIKI22
    25 bře 2018 16:17
  • nefunguje zvuk z reproduktoru
    od symetrala » 21 črc 2018 13:46 » v Problémy s hardwarem
    12
    705
    od Turion
    22 črc 2018 08:36
  • Po aktualizaci nefunguje zvuk
    od IceCoffee » 03 bře 2018 15:46 » v Problémy s hardwarem
    16
    1101
    od IceCoffee
    03 bře 2018 21:34
  • Zvuková karta - nefunguje zvuk
    od WilliamDehner » 30 led 2019 19:21 » v Problémy s hardwarem
    2
    219
    od WilliamDehner
    30 led 2019 21:27
  • Nefunguje mi zvuk po reinstalizaci
    od Adam Vaněk » 19 pro 2018 15:08 » v Vše ostatní (sw)
    4
    407
    od petr22
    19 pro 2018 17:40

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Majestic-12 [Bot] a 14 hostů