Zvuk a Teplota

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Alex88
Level 1
Level 1
Příspěvky: 71
Registrován: únor 18
Pohlaví: Muž

Zvuk a Teplota

Příspěvekod Alex88 » 16 črc 2018 10:28

Zdravím všechny přítomné.

Mám jeden problém a jeden dotaz. Budu moc rád když mi pomůžete a poradíte.

Věc první:
Dotáhl jsem si domů úplně novou mašinu a nastrkal do ní repro 5.1 od Geniusu. V nastavení Win se vše tváří že je to nastaveno dobře. I při testu jsou slyšet všechny repra. Ale pak pustím youtubko, radio nebo hru a hraje jen Centr, zbytek mrtvo. Čím to může být nebo co dělám špatně?

Věc druhá:
Přijde mi, že PC docela dost topí. Tak jsem stáhl SpeedFan a zkusil to bez zátěže ( to je asi ok ) a se zátěží.
Snímek obrazovky (2).png

Snímek obrazovky (9).png


Děkuji všem. :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.



Reklama
Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 10264
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Zvuk a Teplota

Příspěvekod xbs » 16 črc 2018 10:43

v zátěži ty teploty nejsou nic divnýho, naopak sou poměrně nízký... AUXTIN1 bude pravděpodobně teplota napájecí kaskády - samozřejmě pokud by mohla bejt nižší, tak to bude lepší, záleží mj. na desce (co je zač?) a airflow v bedně...

Alex88
Level 1
Level 1
Příspěvky: 71
Registrován: únor 18
Pohlaví: Muž

Re: Zvuk a Teplota

Příspěvekod Alex88 » 16 črc 2018 10:49

Ahoj to je ta sestava co jsme spolu řešili.
airflow viz seznam plus tam czc nechalo to co bylo v bedně.
https://www.czc.cz/223603,223705,225381 ... 70136/kody

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 10264
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Zvuk a Teplota

Příspěvekod xbs » 16 črc 2018 12:47

zkus mrknout na ty teploty přes HWMonitor a hoď sem komplet screen, ale až na tu jednu (může bejt i errorová) sou ostatní naprosto pohodový, zkrátka dobrá sestava :D

Alex88
Level 1
Level 1
Příspěvky: 71
Registrován: únor 18
Pohlaví: Muž

Re: Zvuk a Teplota

Příspěvekod Alex88 » 16 črc 2018 13:40

Snímek obrazovky (11).png

Snímek obrazovky (10).png


A s tím zvukem nějaké nápady?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
mmmartin
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 7872
Registrován: srpen 04
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Zvuk a Teplota

Příspěvekod mmmartin » 16 črc 2018 14:49

Kdyby to bylo je na YT, hádal bych na špatně zakódovaný signál, když je to ale i z rádia, a z her, vypadá to na špatně nastavený / zvolený / aktivovaný dekodér 5.1.

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 10264
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Zvuk a Teplota

Příspěvekod xbs » 16 črc 2018 15:26

no vida, tady se ta vysoká teplota vůbec nevyskytuje, takže v tom SpeedFanu to bude ňáká hovadina... všechny teploty jinak úplně fcajku, tož nejni co řešit ;)

Alex88
Level 1
Level 1
Příspěvky: 71
Registrován: únor 18
Pohlaví: Muž

Re: Zvuk a Teplota

Příspěvekod Alex88 » 16 črc 2018 16:33

Super tak s teplotou budu klidný. :D
No ten zvuk mám v nastavení daný na Reproktory ( Realtek high definition audio ) na tom když dám Konfigurovat mám tak 5.1 a když dám test normálně všechny repro "gongají" tak dám další a dokončit. Pustím hudbu a jede jen centr.

Turion
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2069
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: Zvuk a Teplota

Příspěvekod Turion » 16 črc 2018 19:50


Alex88
Level 1
Level 1
Příspěvky: 71
Registrován: únor 18
Pohlaví: Muž

Re: Zvuk a Teplota

Příspěvekod Alex88 » 17 črc 2018 20:20

Tohle v PC jaksi nemám. Nikde to nemůžu najít. Přes ASRock aplikaci jsem aktualizoval všechny ovladače. Ve win nastavení to normálně jede ale pak nic.
Zkoušel jsem nainstalovat i nějaký Realtek cosi a tam mě to hodilo error, že to nejde dokončit

Turion
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2069
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: Zvuk a Teplota

Příspěvekod Turion » 17 črc 2018 20:30

Já jsem to postnul jen jako tip a ne že bych věděl čím to je. Je to na spekulaci, že ti zvuk řídí jinej program a ne jen systém ve kterým to zkoušíš. Koukni jestli ti neběží na pozadí něco od realteku nebo jiný zvukový program.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Teplota
    od Worln » 29 zář 2018 16:35 » v Problémy s hardwarem
    12
    728
    od vuLva
    30 zář 2018 14:11
  • teplota
    od huhto » 12 črc 2018 11:01 » v Vše ostatní (hw)
    7
    371
    od xbs
    12 črc 2018 12:30
  • Teplota CPU
    od Andrewplayer » 14 říj 2018 12:25 » v Vše ostatní (hw)
    19
    1026
    od xbs
    15 říj 2018 19:58
  • Teplota v HWMonitoru
    od f1sh » 15 dub 2018 13:12 » v Problémy s hardwarem
    1
    383
    od jarajarda
    23 dub 2018 22:40
  • teplota CPU
    od VlejKO » 17 dub 2018 18:47 » v Vše ostatní (hw)
    3
    452
    od VlejKO
    17 dub 2018 19:11

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 3 hosti