Síťový adaptér Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Masaker
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Síťový adaptér  Vyřešeno

Příspěvekod Masaker » 05 úno 2019 18:55

ani není vidět ten kompl tak je včudu lan port teda :D

Dodatečně přidáno po 3 minutách 6 vteřinách:
je to z routeru od upc ten novej
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.



Reklama
RIKI22
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4357
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Síťový adaptér

Příspěvekod RIKI22 » 05 úno 2019 19:05

Som iba na mobile,ale ak tam máš kód chyby 10,tak skús čistú inštaláciu cez boot.Asus zvykne mať slot PCI-e nad grafikou,ak je sieťovka chybná.

Masaker
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Síťový adaptér

Příspěvekod Masaker » 05 úno 2019 19:15

tak tohle co jsi napsal tak jsem nepochopil můžeš to lépe napsat děkuji

Dodatečně přidáno po 35 minutách 27 vteřinách:
tak jsem jsi koupil tohle cca zejtra to tady bude https://www.alza.cz/tp-link-tg-3468-d309053.htm

Dodatečně přidáno po 1 hodině 4 minutách 47 vteřinách:
a jak přepnout ten lan port prosím o podrobný návod nikdy jsem to nedělal

RIKI22
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4357
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Síťový adaptér

Příspěvekod RIKI22 » 06 úno 2019 10:42

Kód 10 mi chvíľku vyskočil na jednom PC, verzia win 1803 a stačilo v Správcovi zariadení kliknúť PTM na sieťový ovládač a vybrať Zisťovať zmeny hardvéru.Čistú inštaláciu cez boot som myslel , že si spustíš inštaláciu z USB alebo DVD po zapnutí PC.Nie žiadná obnova cez OS.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 16448
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Síťový adaptér

Příspěvekod ITCrowd » 06 úno 2019 10:51

Proč by měl kvůli vadné síťovce přeinstalovávat celý systém??? To jako, když u vás na slovensku praskne okno, tak zboříte a znovu postavíte celej barák???
Masaker: Hledej v BIOSu něco takového. S tím rozdílem, že LAN síťovku nastavíš na disable.
Měl jsi koupit síťovku do PCI. Koupil jsi do PCIe. Takže ji budeš muset dát do jiného slotu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Masaker
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Síťový adaptér

Příspěvekod Masaker » 06 úno 2019 11:53

A co to pro mě znamená mám tam dva sloty PCIe jo a kámoš říká ať to nevipinam nevím tady někdo říká to a nikdo ono komu věřit kdo z vás má věčí skušenost ?

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 16448
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Síťový adaptér

Příspěvekod ITCrowd » 06 úno 2019 11:58

Jseš snad svéprávnej. Zkontroluj si příspěvky a uvidíš.
Pokud kámoš není vystudovaný ajťák s praxí, nemá právo cokoli říkat.
A k čemu by byl v systému zapnutý nefunkční HW? Na to ani nemusíš mít školy :-)
Naposledy upravil(a) ITCrowd dne 06 úno 2019 12:38, celkem upraveno 1 x.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 37855
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Síťový adaptér

Příspěvekod petr22 » 06 úno 2019 11:59

Samozrejmne ze to mas vypnout.

"nevipinam", "věčí", "skušenost" - jsi si jist, ze je to spravne ?

Masaker
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Síťový adaptér

Příspěvekod Masaker » 06 úno 2019 21:01

Ahoj všechno jede jak má jo a to lanko jsem vypnul a jak mám naistalovat drivery když tam není žádná instalace není to plug and play nevím jak to napsat :D

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Příspěvky: 11844
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Síťový adaptér

Příspěvekod xbs » 06 úno 2019 21:18

dyš sem onehdá připojoval PCI síťovku, tak fungovala rovnou po zapojení a ani sem nemusel tu původní nefunkční deaktivovat...

Masaker
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Síťový adaptér

Příspěvekod Masaker » 07 úno 2019 04:33

Všechno funguje tak můžeme uzavřít tohle téma děkuji vám chlapci


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Win 7: síťový adaptér
    od teichmann.ondrej » 20 pro 2018 14:41 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    8
    693
    od ITCrowd
    22 pro 2018 15:01
  • Síťový kabel
    od vlazy » 23 kvě 2019 15:58 » v Sítě - hardware
    17
    870
    od HappyMental
    24 kvě 2019 15:58
  • Doporučte síťový simulátor
    od cervcek » 06 dub 2019 21:46 » v Vše ostatní (inet)
    1
    572
    od zezr
    06 dub 2019 22:05
  • Jaký síťový kabel na domáci použití
    od quinter » 19 srp 2018 12:13 » v Administrace sítě
    3
    748
    od kanoe222
    19 srp 2018 12:51
  • Jak připojit síťový disk z Win10 k NAS
    od Speed_dead » 14 lis 2018 17:48 » v Vše ostatní (inet)
    7
    1360
    od Speed_dead
    17 lis 2018 14:02

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Google [Bot] a 7 hostů