k této síti se nedá připojit

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

wakawaka
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: březen 19
Pohlaví: Muž

k této síti se nedá připojit

Příspěvekod wakawaka » 17 bře 2019 18:56

IMG_20190317_204504.jpg
Dobrý den.
Zakoupil jsem si nový wi-fi adaptér TP-Link Archer T2U Nano na PC, po instalaci nejnovějšího ovladače a pokusu o připojení k wi-fi routeru mě vyskočí hláška : k této siti se nedá připojit.....vyzkoušel jsem nový adaptér nainstalovat na Noťas a tam to v pohodě funguje, nevím co mě může blokovat na PC?
Mám Win 10 a předchozí adaptéry v pohodě fungovaly. Prosím o pomoc ...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) wakawaka dne 17 bře 2019 20:45, celkem upraveno 2 x.



Reklama
RIKI22
Master Level 7
Master Level 7
Příspěvky: 4621
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: k této síti se nedá připojit

Příspěvekod RIKI22 » 17 bře 2019 20:05

Ten najnovší ovládač myslíš zo stránky TP-Link?

wakawaka
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: březen 19
Pohlaví: Muž

Re: k této síti se nedá připojit

Příspěvekod wakawaka » 17 bře 2019 20:29

ano přesně tak...ovladač z cd nebo přímo na strankách TP-LINK je stejný , zkoušel sem si udělat hotspot z mobilu a adaptér na pc má pořád tendenci se připojovat a pak zahlásí že k síti se nedá připojit

Dodatečně přidáno po 12 minutách 17 vteřinách:
IMG_20190317_204042.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

RIKI22
Master Level 7
Master Level 7
Příspěvky: 4621
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: k této síti se nedá připojit

Příspěvekod RIKI22 » 17 bře 2019 20:47

V Správca zariadení nemáš žiadný problém?Už si skúsil v Správca zariadení -Sieťové adaptéry odinštalovať všetko , okrem Lan a spraviť reštart, čo si OS nainštaluje späť.Či bude zmena?Ak si zrušíš v Sieťových pripojeniach ten Microsoft Virtual Adaptér ?
Ak sa pozrieš na ten NTB kde funguje, tak je tam rovnaká verzia ovládača ?Pretože , ak to posledné číslo ovládača je rok, tak to nesedí s ovládačom od TP-Link.

wakawaka
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: březen 19
Pohlaví: Muž

Re: k této síti se nedá připojit

Příspěvekod wakawaka » 17 bře 2019 22:03

IMG_20190317_223534.jpg
Ve spravcovi mám vše ok.Zkusil jsem vše odinstalovat jak si napsal a po restartu si OS nainstaloval všechny adaptery zpět......jsou jen dva ovladače a zkusil jsem oba a stále to nejde :|
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 17042
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: k této síti se nedá připojit

Příspěvekod ITCrowd » 18 bře 2019 09:47

PC patří připojit na kabel. Je to nejjednosušší, nejlevnější, nejrychlejší a nejspolehlivější. Už teď tě to stálo víc, než pár potřebných metrů kabelu.
V případě, že je tazatel líný natáhnout kabel, lze použít powerline. Co to je, najdeš třeba zde: viewtopic.php?f=117&t=165570
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
cervcek
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2047
Registrován: leden 12
Bydliště: Vrchlabí
Pohlaví: Muž

Re: k této síti se nedá připojit

Příspěvekod cervcek » 18 bře 2019 11:23

Souhlasím s ITCrowdem, jen doplním informaci pro tazatele, že při použití více powerline sad na jedné fázi se vzájemně ruší a zpomalují, může dojít k výpadkům, takže náhrada kabelu to do jisté míry je, ale jako se vším: nelze to přehánět.
Občas jsem trošku natvrdlý, takže se mou mějte, prosím, trošku trpělivost.
Děkuju za vaše názory a rady. :thumbup:

wakawaka
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: březen 19
Pohlaví: Muž

Re: k této síti se nedá připojit

Příspěvekod wakawaka » 18 bře 2019 12:58

Jelikož kabel nemůžu natáhnout z určitých důvodu a koupil jsem si WiFi adaptér, chtěl bych vyřešit problém proc mě PC nespolupracuje s adaptérem ...proto jsem taky sem napsal a požádal o radu jak to zprovoznit. Doufám ,že se někdo najde kdo by mě mohl aspoň trochu navézt co zkusit, aby to fungovalo. Předem děkuji :-)

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 17042
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: k této síti se nedá připojit

Příspěvekod ITCrowd » 18 bře 2019 13:04

Fungovat to začne hned jak natáhneš kabel.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 27451
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: k této síti se nedá připojit

Příspěvekod Martab » 18 bře 2019 16:19

ITCrowd respektuj prosím přání tazatele, že chce řešit WiFi, kabel/powerline by byli nejlepší řešení, ale zde je problém že nefunguje ani samotný WiFi dongl.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 17042
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: k této síti se nedá připojit

Příspěvekod ITCrowd » 18 bře 2019 16:31

Bývalo zde zvykem nabízet nejlepší a nejlevnější řešení. A toho se držím. Už sám systém rotpoznal, že wifi dongle nemá na stolním pc co dělat :-)
Jinak má v mém podpisu návod na diagnostiku wifi.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
drobino
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 810
Registrován: září 16
Pohlaví: Muž

Re: k této síti se nedá připojit

Příspěvekod drobino » 18 bře 2019 16:44

A zkousel jsi ten dongle na notasu i ve stejnem miste jako mas pc? Tyhle kramy maji slaby zisk signalu tak jestli mas pc u zdi a router pres dve steny muze to byt problem.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • K této síti se nedá připojit
    od Luperca » 31 črc 2019 14:30 » v Internet a internetové prohlížeče
    5
    800
    od ITCrowd
    02 srp 2019 20:32
  • Nemohu připojit VPS k síti
    od DomiHrajeCZ » 14 čer 2019 20:38 » v Administrace sítě
    10
    926
    od Sklicko
    19 čer 2019 09:27
  • Nelze se připojit k síti wifi
    od Honza 14 » 23 srp 2019 21:22 » v Sítě - hardware
    12
    1047
    od petr22
    26 srp 2019 07:22
  • nedá sa spustiť PC..
    od conquistador » 27 říj 2018 14:04 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    1
    1114
    od ITCrowd
    27 říj 2018 16:20
  • Grafika k této sestavě
    od Riviera kid » 08 srp 2019 15:20 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    14
    854
    od Riviera kid
    09 srp 2019 18:21

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Google Adsense [Bot], HelFix, Pic a 24 hostů