Na HDD "něco" zabírá skoro 100GB

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

TomikSparky
Level 2
Level 2
Příspěvky: 224
Registrován: listopad 12
Pohlaví: Muž

Na HDD "něco" zabírá skoro 100GB

Příspěvekod TomikSparky » 10 dub 2019 18:59

Ahoj,

přes TDP x-Ray jsem u jednoho ze svých HDD zjistil, že mi na něm něco zabírá skoro 100 GB prostoru.

pagefile.sys má pouze 16GB a hiberfil.sys mám vypnutý

Tento disk má 1TB a není systémový, i po odkrytí systémových složek jsem nenašel soubor, který zabírá toto místo.

Více viz přiložený obrázek

Díky za vysvětlení
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.



Reklama
Štučka
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 279
Registrován: srpen 12
Pohlaví: Žena

Re: Na HDD "něco" zabírá skoro 100GB

Příspěvekod Štučka » 10 dub 2019 19:33

Možná se body obnovení systému berou více prostoru.

RIKI22
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4353
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Na HDD "něco" zabírá skoro 100GB

Příspěvekod RIKI22 » 10 dub 2019 20:18

Skús portable https://www.softpedia.com/get/PORTABLE-SOFTWARE/System/Portable-WizTree.shtml
Nastav si iba stromové zobrazenie a pozri.

Uživatelský avatar
atari
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1950
Registrován: říjen 08
Pohlaví: Muž

Re: Na HDD "něco" zabírá skoro 100GB

Příspěvekod atari » 10 dub 2019 21:05

1. Nejdříve proveď v nástrojích kontrolu disku a nech zaškrtnutou volbu "Automaticky opravovat chyby"
2. Proveď vyčištění disku přes Windows
3.Znovu zkontroluj obsazenost disku
Dej vědět výsledek.

TomikSparky
Level 2
Level 2
Příspěvky: 224
Registrován: listopad 12
Pohlaví: Muž

Re: Na HDD "něco" zabírá skoro 100GB

Příspěvekod TomikSparky » 10 dub 2019 21:22

Tak podle WizTree vše ba disku zabírá 645GB tak asi zbytek budou jen body obnovy atp...

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 37805
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Na HDD "něco" zabírá skoro 100GB

Příspěvekod petr22 » 10 dub 2019 21:24

Ty nevidis velikost slozek, kam nemas pristup.

Tedy nevidis velikost slozky System Volume Information.

RIKI22
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4353
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Na HDD "něco" zabírá skoro 100GB

Příspěvekod RIKI22 » 10 dub 2019 21:40

Píšeš , že na tom disku nemáš OS.Tak sa pozri do Ochrana systému, či to máš pri disku zapnuté.Alebo daj sem screen.
Obrázek

Uživatelský avatar
atari
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1950
Registrován: říjen 08
Pohlaví: Muž

Re: Na HDD "něco" zabírá skoro 100GB

Příspěvekod atari » 11 dub 2019 14:21

petr22 píše:Tedy nevidis velikost slozky System Volume Information.

Velikost složky "System Volume Information" je běžně k vidění, takže tam bych problém nehledal.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Proč OS Android zabírá cca 1/3 úložiště bez ohledu na jeho velikost?
    od Peťa » 22 bře 2019 20:00 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    10
    1066
    od šulda
    27 bře 2019 15:37
  • Zenbook S vs Zenbook 14: Proč je "S" dražší, když má skoro stejné specifikace.
    od Shoxyk » 20 led 2019 22:10 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    3
    339
    od Shoxyk
    20 led 2019 22:20
  • Sestava PC - něco změnit ?
    od axalneon » 26 říj 2018 17:25 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    2
    459
    od xbs
    26 říj 2018 18:16
  • Něco na cestování? Tablet vs. 2v1
    od panjaan » 15 kvě 2019 22:57 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    2
    324
    od gusgus
    16 kvě 2019 20:44
  • Lze z telefonu udělat něco jako extender?
    od Saya-Mi » 08 lis 2018 19:49 » v Sítě - hardware
    5
    686
    od Saya-Mi
    09 lis 2018 18:17

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Google Adsense [Bot] a 19 hostů