Proč mi TNT2 Ultra 32 jede jen ve VGA?
Proč mi TNT2 Ultra 32 jede jen ve VGA?
Několik dní mi jela grafárna s odchlíplím větrákem a před několika dny mi přestala fungovat stylem,že ve windowsech ji není možno inicializovat a jede pouze vga.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
...
Co jsem vypozoroval řekl bych, že pokud jede karta pouze ve VGA, nebyla správně detekována. (jak sám píšeš)
A tak bych navrhoval jediné.............instalovat znovu DETONáTORY, pokud to nepojede, bude zřejmě závada na grafické kartě, jelikož z ničeho nic by přestat fungovat neměla......když restartuješ své PC, problikne ti tam popis tvojí graf. karty???
(TNT2.....či něco podobného)..
A tak bych navrhoval jediné.............instalovat znovu DETONáTORY, pokud to nepojede, bude zřejmě závada na grafické kartě, jelikož z ničeho nic by přestat fungovat neměla......když restartuješ své PC, problikne ti tam popis tvojí graf. karty???
(TNT2.....či něco podobného)..
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
detonatory jsem instaloval všechny možné,při bootování zobrazí informace o kartě v pohodě.Zkoušel jsem kartu dát i do jiného kompu a to samé. Ale měl jsem ji asi den vytaženou a ráno jsem ji tam zase dal a na pět minut (ve win ME) naběhla jak měla,instaloval jsem detonatory,všechno v pohodě a pak zamrzla a po restartu už zase jede jen VGA.Tak nevím,asi půjde do koše.
jo, tak to vypadá na problém s hardwarem...když to chvíli běží a po zahřátí se seká/padá...inu, škoda
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hyperx cloud stinger 2 core na pc. Jede jen jedno 1 jack
od pidlo » 15 dub 2025 19:09 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 1892
-
od pidlo
Zobrazit poslední příspěvek
17 dub 2025 15:42
-
-
- 5
- 7622
-
od Stenatko
03 dub 2025 21:42
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 4795
-
od zuzana3
25 pro 2024 22:23
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”