Monitor

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 36853
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Monitor

Příspěvekod petr22 » 21 dub 2019 12:24

Preinstalace ovladacu na ten problem nemuze mit vliv, protoze neni mozne
aby ho zpusobovaly ovladace.



Reklama
Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 27260
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Monitor

Příspěvekod Martab » 21 dub 2019 13:27

Háže mu to tyto chyby:
Robo101 píše:Ahoj,tv
Kritická 19.04.2019 15:28:09 Kernel-Power 41 (63)

Ve struktuře systému souborů na svazku C: bylo zjištěno poškození.

Hlavní tabulka souborů (MFT) obsahuje poškozený záznam souboru. Referenční číslo souboru je 0x4000000023051. Název souboru je \ProgramData\NVIDIA Corporation\NvTelemetry\events.dat-wal.


Netvrdím, že problém je způsoben ovladači, ale reinstal může odstranit aspoň tuto chybu, pokud je ten soubr poškozen, může to mít při FastBootu vliv (samozřejmě na klasický boot to vliv nemá).
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

Robo101
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: duben 19
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Monitor

Příspěvekod Robo101 » 22 dub 2019 20:57

Ještě jsem se k tomu nedostal, asi zítra. Jen se chci zeptat, stačí ty ovladače tím "DDU" odinstalovat teď když je grafika venku a připravit si nové. Pak ji dát zpět a hned nainstalovat.?Bez toho nouzového režimu? Díky.

Uživatelský avatar
dom324
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2763
Registrován: prosinec 16
Pohlaví: Muž

Re: Monitor

Příspěvekod dom324 » 22 dub 2019 21:03

Nouzový režim je jistota. A dostat se do něj není nijak složité, takže bych ho pokud možno použil. Minimálně jednou za čas je dobré udělat čistou instalaci ovladačů, tj. DDU v nouzovém režimu.

Robo101
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: duben 19
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Monitor

Příspěvekod Robo101 » 06 kvě 2019 23:01

Tak jsem se k tomu dostal až dnes ráno.V nouzovém režimu jsem pomocí DDU odinstaloval ovladače a pak nainstaloval nové ze stránky Gigabyte.
Problém je pořád stejný :(Takže karta špatná? Díky

PS: Ovladače od Gigabyte mají označení 384.76 a od Nvidie 430.39,proč?

Uživatelský avatar
dom324
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2763
Registrován: prosinec 16
Pohlaví: Muž

Re: Monitor

Příspěvekod dom324 » 07 kvě 2019 06:55

Proto se instalují ovladače přímo od nVidie/AMD, aby jsi měl ty nejnovější.

Robo101
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: duben 19
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Monitor

Příspěvekod Robo101 » 07 kvě 2019 10:14

dom324 píše:Proto se instalují ovladače přímo od nVidie/AMD, aby jsi měl ty nejnovější.

Jo,ale zazněl tu názor stáhnout ty od gigabyte.No ale to už je asi jedno teď ne?Je špatné něco jiného.

Dodatečně přidáno po 18 minutách 38 vteřinách:
Ta karta je v záruce, mám ji dát reklamovat nebo máte někdo nějaký nápad? Díky.

Uživatelský avatar
Michael850
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Příspěvky: 10670
Registrován: srpen 14
Pohlaví: Muž

Re: Monitor

Příspěvekod Michael850 » 07 kvě 2019 11:02

No osobně bych raději používal jen ty, co jsou ověřené a fungují spolehlivě. Teď se už bohužel u Nvidie běžně stává, že ty ovladače totálně pohnojí (někdy dokonce i úmyslně, třeba to dočasné snížení výkonu GTX 1080 Ti, aby tehda oproti nové RTX 2080 nevycházela tak dobře) a způsobí to spíš víc škod než užitku a pak to musíš řešit čistou instalací nějakých starších, ale za to funkčních. Pokud opravdu ten ovladač nepotřebuješ, třeba kvůli optimalizacím do nějaké nové hry (//pokud máš tu GT 1030, tak těch tam asi stejně moc nebude), tak dokud to funguje, tak na to nešagej. Mít tady ovladače vždy aktuální se tak totiž někdy příliš nevyplatí, nikdy nevíš, co ti si zas pro své uživatele připraví, je to docela škoda, protože kdysi si na nich dávali dost záležet a SW optimalizace byla příkladná, ale teď už ta jejich úroveň jaksi klesá...

RIKI22
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4131
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Monitor

Příspěvekod RIKI22 » 07 kvě 2019 18:17

Skúsil si monitor cez DVI alebo iba stále HDMI ? Stále po reštarte bez problémov ?
Nvidia na verziu 430.39 vydala opravu :
https://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/4798?linkId=100000006045278


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • NTB druhý monitor vidí, ale monitor nic nezobrazí
    od CepiniusCZ » 23 črc 2018 23:01 » v Problémy s hardwarem
    0
    542
    od CepiniusCZ
    23 črc 2018 23:01
  • Monitor
    od matyfino » 18 bře 2019 13:27 » v Vše ostatní (hw)
    2
    354
    od matyfino
    18 bře 2019 14:19
  • Monitor
    od jackieprochazka » 18 črc 2018 17:37 » v Vše ostatní (hw)
    6
    526
    od MRC
    19 črc 2018 09:38
  • Monitor
    od Hyneček » 10 srp 2018 10:35 » v Problémy s hardwarem
    1
    186
    od NenapadaMeNic
    10 srp 2018 10:48
  • Monitor
    od sherry » 28 srp 2018 10:53 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    4
    280
    od sherry
    28 srp 2018 12:02

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 11 hostů