SSD do továrního nastavení

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

RIKI22
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4284
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: SSD do továrního nastavení

Příspěvekod RIKI22 » 03 čer 2019 10:42

V AOMEI je možnosť kliknúť na označenie disku PTM a vybrať vyčistiť disk.Skús.



Reklama
zdenek-cz
Level 1
Level 1
Příspěvky: 54
Registrován: březen 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: SSD do továrního nastavení

Příspěvekod zdenek-cz » 03 čer 2019 10:48

Interně to bude už ted problém jelikož když jsem ho tam vrátil tak nejde spustit systém z druhého disku ten to nevidí píše. A když dam boot. Přitom když dám jiné ssd tak to běží.
Takže pokud to dobře chápu externě se s nim nedá udělat nic pouze inetrně přeformátovat a pak by se dalo ssd použít externě?
Jinak obra by byla ten co tam už mám nic se nezměnilo od té doby.

Dodatečně přidáno po 54 vteřinách:
Nebo dát ho tam za běhu?

Dodatečně přidáno po 43 minutách 48 vteřinách:
Nebo udělat záchranné usb a pustit pc z něj?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

RIKI22
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4284
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: SSD do továrního nastavení

Příspěvekod RIKI22 » 03 čer 2019 12:46

Skús si pripraviť boot USB z programu s nechaj pripojený iba ten disk.

zdenek-cz
Level 1
Level 1
Příspěvky: 54
Registrován: březen 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: SSD do továrního nastavení

Příspěvekod zdenek-cz » 03 čer 2019 13:41

ok

Dodatečně přidáno po 10 minutách 14 vteřinách:
Myslíš vytvořit aby šlo pc spustit z něj?
Když tam dám W10 s instalací tak by šlo pouze co je vidět u toho logického....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

RIKI22
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4284
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: SSD do továrního nastavení

Příspěvekod RIKI22 » 03 čer 2019 16:01

Áno vytvor si USB z ktorého spustíš PC.Nedá sa odstrániť ten oddiel cez tú inštalačku ?

zdenek-cz
Level 1
Level 1
Příspěvky: 54
Registrován: březen 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: SSD do továrního nastavení

Příspěvekod zdenek-cz » 03 čer 2019 16:15

WOW to tedy šel a hned se objevil jen jeden disk na který jde W10 hned instalovat.....Paráda krásná práce... nechám ho nainstalovat...pokud by se rozhodl ho použít jako externí co by se sním muselo udělat aby ho pak pc viděl v boxu?

RIKI22
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4284
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: SSD do továrního nastavení

Příspěvekod RIKI22 » 03 čer 2019 16:23

Skús sa najskôr pozrieť na disk cez OS.Už by nemal byť dynamický.Nemusíš s ním robiť nič.

zdenek-cz
Level 1
Level 1
Příspěvky: 54
Registrován: březen 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: SSD do továrního nastavení

Příspěvekod zdenek-cz » 03 čer 2019 16:27

Super už tam mám W10.
Myslíš jako teď když ho dám do boxu už ho pc uvidí? A když bych chtěl smazat to W10 z něho?

Dodatečně přidáno po 37 vteřinách:
Ještě náhled
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

RIKI22
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4284
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: SSD do továrního nastavení

Příspěvekod RIKI22 » 03 čer 2019 16:29

Veď daj sem screen zo Správa diskov.Ak chceš odstrániť Win10 , tak stačí spraviť formát disku.Nemal by byť problém s diskom ani v ext.boxe.Disk je ako má byť.Teraz je v GPT.Ak ho chceš mať v ext.boxe, tak daj odstrániť všetky oddiely a vytvor jeden oddielAk by bol nejaký problém, tak si daj disk na MBR.

zdenek-cz
Level 1
Level 1
Příspěvky: 54
Registrován: březen 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: SSD do továrního nastavení

Příspěvekod zdenek-cz » 03 čer 2019 16:42

Když ho dám do boxu stále ho pc nevidí v tom stavu co ted je se systémem.

RIKI22
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4284
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: SSD do továrního nastavení

Příspěvekod RIKI22 » 03 čer 2019 16:45

A Správca zariadení zobrazí nejaké pripojené zariadenie?Pozri Správa diskov, či má disk priradené písmeno.Ten program AOMEI ešte máš nainštalovaný?Pozri , či tam je disk.

zdenek-cz
Level 1
Level 1
Příspěvky: 54
Registrován: březen 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: SSD do továrního nastavení

Příspěvekod zdenek-cz » 03 čer 2019 16:50

Správa zařízení neukazuje nic a správa disku také o něm neví ....stahánu tedy ještě AOMEI..
Každopádně hřeje jako prase myslím že by se dal dobře použít jako ohřívaček na něco...spíš jestli to není nějaká chyba když tak hřeje...po dvou minutách bych ho do prstu nevzal...zatím ho mám bez obalu.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Obnovení do továrního nastavení vs Formát
    od cunik.cz » 04 zář 2018 22:38 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    22
    1893
    od RIKI22
    16 zář 2018 18:33
  • Spuštění továrního nastavení mimo prostředí windows
    od Player1 » 04 lis 2018 14:15 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    11
    1055
    od Player1
    05 lis 2018 15:46
  • Nastavení Windows 10 pro nové SSD
    od quinter » 26 zář 2018 14:33 » v Vše ostatní (hw)
    26
    4183
    od RIKI22
    14 říj 2018 12:33
  • Přesun Windows 10 ze starého SSD na nové SSD
    od TomikSparky » 23 bře 2019 21:22 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    10
    994
    od richchie
    25 bře 2019 17:20
  • SSD 860 EVO vs SSD 970 EVO (M.2)
    od popcorn » 30 říj 2018 20:02 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    3
    421
    od vuLva
    30 říj 2018 20:18

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], king_scorpio88, Manoust, Turion a 11 hostů