SSD do továrního nastavení

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

RIKI22
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4241
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: SSD do továrního nastavení

Příspěvekod RIKI22 » 03 čer 2019 16:51

A funguje v tom boxe druhý disk ?



Reklama
zdenek-cz
Level 1
Level 1
Příspěvky: 54
Registrován: březen 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: SSD do továrního nastavení

Příspěvekod zdenek-cz » 03 čer 2019 17:02

Tak ani AOMEI nic nevidí....dal jsem do boxu jiné úplně nové ssd a ani to nevidí tak to je fakt divný leda že by měl ten box nějakou chybu?

Dodatečně přidáno po 2 minutách 29 vteřinách:
Neudělal jsme někde chybu ve výběru toho boxu?
Externí box Icy Box IB-183M2

RIKI22
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4241
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: SSD do továrního nastavení

Příspěvekod RIKI22 » 03 čer 2019 17:05

Otvor si Správca zariadení a potom pripoj box bez disku.Mal by sa zobraziť.Mne pribudne medzi Diskové jednotky.
Je to tento box ?
http://www.tekra.sk/p267106-icy-box-external-enclosure-for-1-8-msata-ssd-usb-3-0-black/
V popise má mSATA SSD
Disk je M.2 2280 , ak som dobre našiel.

zdenek-cz
Level 1
Level 1
Příspěvky: 54
Registrován: březen 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: SSD do továrního nastavení

Příspěvekod zdenek-cz » 03 čer 2019 17:17

Tak bohužel a to jsem to zkoušel na dvou pc ani na jednom se neobjevil to je tedy špatný kus zdá se?

Dodatečně přidáno po 5 minutách 59 vteřinách:
Tady píšou Externí box pro jeden SSD M.2 disk což podle patice to ssd má takže je to dobře nebo špatně?
každopádně by měl naběhnout jako tobě at je jaký chce když bude prázdný bez ssd bych řekl.

https://www.alza.cz/icy-box-ib-183m2-d5302035.htm?o=1

RIKI22
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4241
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: SSD do továrního nastavení

Příspěvekod RIKI22 » 03 čer 2019 17:31

Tak podľa toho popisu je v poriadku.Skúsil som iný box, síce iba na klasický 2,5" disk ale tiež pripojený bez disku a zobrazí sa v Správcovi zariadení.Veď je tam elektronika ,tak by sa malo niečo zobraziť.Ak máš možnosť, tak ho vymeň.Zrejme problém box.Skús vymeniť kábel.

zdenek-cz
Level 1
Level 1
Příspěvky: 54
Registrován: březen 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: SSD do továrního nastavení

Příspěvekod zdenek-cz » 03 čer 2019 17:38

Na jiný kabel nejde taky ale zase nehřeje je možné že má jiné zapojení použil jsme ho z jiného externího HDD.
Ok vrátím ho zdá se že to je nějaký nepodarovat...

RIKI22
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4241
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: SSD do továrního nastavení

Příspěvekod RIKI22 » 03 čer 2019 17:44

Kábel by mal mať rovnaké zapojenie.Ozvy sa keď vymeníš box.Ale radšej by som zobral inú značku.

zdenek-cz
Level 1
Level 1
Příspěvky: 54
Registrován: březen 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: SSD do továrního nastavení

Příspěvekod zdenek-cz » 03 čer 2019 17:54

ok máš pravdu, dík za ochotu dám pak vědět.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Obnovení do továrního nastavení vs Formát
    od cunik.cz » 04 zář 2018 22:38 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    22
    1868
    od RIKI22
    16 zář 2018 18:33
  • Spuštění továrního nastavení mimo prostředí windows
    od Player1 » 04 lis 2018 14:15 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    11
    1048
    od Player1
    05 lis 2018 15:46
  • Nastavení Windows 10 pro nové SSD
    od quinter » 26 zář 2018 14:33 » v Vše ostatní (hw)
    26
    4121
    od RIKI22
    14 říj 2018 12:33
  • Přesun Windows 10 ze starého SSD na nové SSD
    od TomikSparky » 23 bře 2019 21:22 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    10
    960
    od richchie
    25 bře 2019 17:20
  • SSD 860 EVO vs SSD 970 EVO (M.2)
    od popcorn » 30 říj 2018 20:02 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    3
    419
    od vuLva
    30 říj 2018 20:18

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: basstomas, CommonCrawl [Bot] a 37 hostů