UNMOUNTABLE BOOT VOLUME

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Elbeckho
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: květen 19
Pohlaví: Muž

UNMOUNTABLE BOOT VOLUME

Příspěvekod Elbeckho » 18 čer 2019 10:48

Zdravím mám problém stáhl jsem si AMD StoreMi a po nastavení jsem rebootoval systém a vyhodilo mě to modrou smrt s hláškou "UNMOUNTABLE BOOT VOLUME" Doufám že SSD není po smrtí a vše půjde jen opravit. Pokud by tu byl někdo kdo by věděl jak na to budu rád.



Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 41107
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: UNMOUNTABLE BOOT VOLUME

Příspěvekod petr22 » 18 čer 2019 10:54

Opravit nejspis ne, ale urcite pujde provest cista instalace Windows.

Pres live CD nebo flashku s Linuxem je pak treba zalohovat data ze
systemoveho disku, pokud zbylo neco co pujde zalohovat.

Elbeckho
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: květen 19
Pohlaví: Muž

Re: UNMOUNTABLE BOOT VOLUME

Příspěvekod Elbeckho » 18 čer 2019 10:58

"Opravit nejspíš ne" to jsem jako zkurvil SSD?

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 41107
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: UNMOUNTABLE BOOT VOLUME

Příspěvekod petr22 » 18 čer 2019 11:00

SSD ne, instalaci Windows.

Kdyz to spadne 3x po sobe, mohlo by to nabidnout konzoli pro opravu
a moznost navratu k bodu obnovy treba ze vcera.

Elbeckho
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: květen 19
Pohlaví: Muž

Re: UNMOUNTABLE BOOT VOLUME

Příspěvekod Elbeckho » 18 čer 2019 11:01

nestačilo by dát win do továrního nastavení ?

Dodatečně přidáno po 1 minutě 12 vteřinách:
to jsem právě zkoušel, ale bohužel mě to vyhodí že není možné obnovit ze včera třeba.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 41107
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: UNMOUNTABLE BOOT VOLUME

Příspěvekod petr22 » 18 čer 2019 11:03

Aby bylo mozno dat Windows do tovarniho nastaveni, musi jit spustit.

Cista instalace udela ale presne to same.

Elbeckho
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: květen 19
Pohlaví: Muž

Re: UNMOUNTABLE BOOT VOLUME

Příspěvekod Elbeckho » 18 čer 2019 11:26

Takže jsem se dostal do instalace systému Windows, ale když mě to zobrazí kam chci nainstalovat Win tak tu nevidím SSD jen jednotka 0 Oddíl 1:Entier_ESP 2.0 MB systémový
jednotka 0 oddíl 2 931.5GB OEM(vyhrazené)


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Jak zjistit HDD volume?
    od radek178 » 10 bře 2019 20:49 » v Problémy s hardwarem
    10
    917
    od radek178
    12 bře 2019 10:54
  • Náladový boot [BIOS]
    od Rosmas » 21 říj 2019 14:55 » v Problémy s hardwarem
    2
    611
    od Rosmas
    21 říj 2019 15:22
  • Boot s usb disku ntb asus
    od Xanista » 02 led 2020 18:17 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    15
    488
    od ITCrowd
    03 led 2020 14:04
  • widows boot z fleshky
    od Lexivan » 08 kvě 2019 07:35 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    2
    440
    od RIKI22
    08 kvě 2019 11:21
  • Windows 10 boot zamrzne
    od steinar42 » 08 srp 2019 10:27 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    4
    766
    od ITCrowd
    11 zář 2019 09:17

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 14 hostů