UNMOUNTABLE BOOT VOLUME

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Elbeckho
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: květen 19
Pohlaví: Muž

UNMOUNTABLE BOOT VOLUME

Příspěvekod Elbeckho » 18 čer 2019 10:48

Zdravím mám problém stáhl jsem si AMD StoreMi a po nastavení jsem rebootoval systém a vyhodilo mě to modrou smrt s hláškou "UNMOUNTABLE BOOT VOLUME" Doufám že SSD není po smrtí a vše půjde jen opravit. Pokud by tu byl někdo kdo by věděl jak na to budu rád.



Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 39887
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: UNMOUNTABLE BOOT VOLUME

Příspěvekod petr22 » 18 čer 2019 10:54

Opravit nejspis ne, ale urcite pujde provest cista instalace Windows.

Pres live CD nebo flashku s Linuxem je pak treba zalohovat data ze
systemoveho disku, pokud zbylo neco co pujde zalohovat.

Elbeckho
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: květen 19
Pohlaví: Muž

Re: UNMOUNTABLE BOOT VOLUME

Příspěvekod Elbeckho » 18 čer 2019 10:58

"Opravit nejspíš ne" to jsem jako zkurvil SSD?

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 39887
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: UNMOUNTABLE BOOT VOLUME

Příspěvekod petr22 » 18 čer 2019 11:00

SSD ne, instalaci Windows.

Kdyz to spadne 3x po sobe, mohlo by to nabidnout konzoli pro opravu
a moznost navratu k bodu obnovy treba ze vcera.

Elbeckho
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: květen 19
Pohlaví: Muž

Re: UNMOUNTABLE BOOT VOLUME

Příspěvekod Elbeckho » 18 čer 2019 11:01

nestačilo by dát win do továrního nastavení ?

Dodatečně přidáno po 1 minutě 12 vteřinách:
to jsem právě zkoušel, ale bohužel mě to vyhodí že není možné obnovit ze včera třeba.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 39887
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: UNMOUNTABLE BOOT VOLUME

Příspěvekod petr22 » 18 čer 2019 11:03

Aby bylo mozno dat Windows do tovarniho nastaveni, musi jit spustit.

Cista instalace udela ale presne to same.

Elbeckho
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: květen 19
Pohlaví: Muž

Re: UNMOUNTABLE BOOT VOLUME

Příspěvekod Elbeckho » 18 čer 2019 11:26

Takže jsem se dostal do instalace systému Windows, ale když mě to zobrazí kam chci nainstalovat Win tak tu nevidím SSD jen jednotka 0 Oddíl 1:Entier_ESP 2.0 MB systémový
jednotka 0 oddíl 2 931.5GB OEM(vyhrazené)


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém po instalaci Win10 na nové SSD "Reboot an Select proper Boot device or Insert boot Media in selected Boot device
    od misadecze » 12 led 2019 22:32 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    2
    814
    od misadecze
    13 led 2019 00:04
  • Jak zjistit HDD volume?
    od radek178 » 10 bře 2019 20:49 » v Problémy s hardwarem
    10
    849
    od radek178
    12 bře 2019 10:54
  • Nejde Boot menu
    od Maaartas » 04 úno 2019 14:30 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    14
    746
    od RIKI22
    04 úno 2019 16:53
  • widows boot z fleshky
    od Lexivan » 08 kvě 2019 07:35 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    2
    407
    od RIKI22
    08 kvě 2019 11:21
  • Win 7 boot z flash
    od Evžis » 25 led 2019 13:21 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    4
    1140
    od gogo1963
    23 říj 2019 04:25

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Google [Bot] a 7 hostů