No signal po motherboard logu

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

DandaHere
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: červenec 19
Pohlaví: Muž

No signal po motherboard logu

Příspěvekod DandaHere » 12 črc 2019 10:08

Dobrý den, ahoj.. Mam takový problém, včera jsem přišel z práce, zapl PC a vše běželo jak mělo, usnul jsem na hodinku a když se probral monitor svítil oranžově, po restartu se ukázalo motherboard logo, chvíli to načítalo a pak na dvakrát to hodilo No signal hlášku, už se mi to stalo jednou, pomohlo obnovení do továrního nastavení, teď jsem to zkoušel opět, ale bez výsledku..
Přikládám video s tím co to přesně dělá: http://leteckaposta.cz/992137075
Předem děkuji za pomoc



Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 37819
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: No signal po motherboard logu

Příspěvekod petr22 » 12 črc 2019 10:13

Nikde nevidim informace o konfiguraci pocitace.

Takto se projevuje vadna graficka karta a nekdy i zdroj.

DandaHere
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: červenec 19
Pohlaví: Muž

Re: No signal po motherboard logu

Příspěvekod DandaHere » 12 črc 2019 10:27

GPU: gtx 950 2gb asus, CPU: AMD A8 7600, motherboard MSI 970 gaming, zdroj teď nevím, nejsem doma

Turion
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2310
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: No signal po motherboard logu

Příspěvekod Turion » 12 črc 2019 10:49

Funguje to dobře CPU FM2+ v desce AM3+? CPU je APU, takže můžeš grafiku z PC vyndat a zkusit napojit monitor do základní desky.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 37819
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: No signal po motherboard logu

Příspěvekod petr22 » 12 črc 2019 11:09

Pokud je deska spravne, tak monitor nebude kam zapojit.

Je potreba pujcit jinou grafiku.

DandaHere
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: červenec 19
Pohlaví: Muž

Re: No signal po motherboard logu

Příspěvekod DandaHere » 12 črc 2019 12:17

Nechápu to ,,pokud je deska správně, tak monitor nebude kam zapojit" mam i integrovanou grafiku a na desce mam další sloty jako hdmi, dvi.. Každopádně gtx 950 jsem odpojil a monitor jsem dal do desky přes hdmi, ale monitor nezareagoval vůbec, nezobrazilo se vůbec nic, zůstal svítit oranžově

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 37819
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: No signal po motherboard logu

Příspěvekod petr22 » 12 črc 2019 12:20

Tedy plati to, ze nemas zakladni desku MSI 970 gaming, ktera ma socket AM3
a nema vystupy pro integrovanou grafiku.

Geforce 950 nestaci odpojit, musis ji vyndat z PC ven.

DandaHere
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: červenec 19
Pohlaví: Muž

Re: No signal po motherboard logu

Příspěvekod DandaHere » 12 črc 2019 12:27

Oprava, deska je to A88XM Gaming, chybička se vloudila, každopádně 950 jsem samozřejmě i vyndal

Turion
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2310
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: No signal po motherboard logu

Příspěvekod Turion » 12 črc 2019 13:18

Možná to chtělo ještě reset biosu, aby se vyloučilo nějaké nastavení výstupu, ale asi nepravděpodobné, takže zbývá vylučovací metoda zkusit jiný monitor, zdroj, grafiku. Pokud by ses při zapnutí dostal do biosu, tak je tam monitoring napětí co jde ze zdroje a orientačně odvodit zda to bude spíš zdroj nebo ne podle odchylky od základních hodnot 12, 5, 3,3V.

DandaHere
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: červenec 19
Pohlaví: Muž

Re: No signal po motherboard logu

Příspěvekod DandaHere » 12 črc 2019 13:56

Bios se chová divně, má problém se zobrazováním, kde po kliknutí na něco zamrzne kurzor, přesněji takto: http://leteckaposta.cz/980568137

Turion
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2310
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: No signal po motherboard logu

Příspěvekod Turion » 12 črc 2019 14:30

A co ty hodnoty napětí? Resetoval jsi bios? Jakto, že ti to teď bios zobrazilo a před tím nic? Co jsi udělal mezi tím? Máš víc modulů RAM, abys zkusil každou zvlášť?

DandaHere
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: červenec 19
Pohlaví: Muž

Re: No signal po motherboard logu

Příspěvekod DandaHere » 12 črc 2019 14:40

Ty hodnoty nezjistím protože to vždy zamrzne, BIOS šel i předtím, víci modulů mam, konkrétně mam 2x 4gb


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • motherboard napajanie cpu
    od hajtmanSK » 31 pro 2018 23:34 » v Problémy s hardwarem
    1
    360
    od dom324
    31 pro 2018 23:47
  • Kompatibilita GPU s Motherboard
    od ArgonCZ » 10 zář 2018 21:01 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    2
    266
    od Marfy
    10 zář 2018 21:17
  • Koupím Motherboard socket 1155
    od JakoubekCz » 28 dub 2019 08:58 » v K: Hardware
    3
    487
    od d1amond
    28 dub 2019 14:50
  • Pojmenovani mist na motherboard
    od shockwave » 24 kvě 2019 10:28 » v Problémy s hardwarem
    1
    285
    od petr22
    24 kvě 2019 10:43
  • Bootování z disku pomocí PCI-E redukce na staré motherboard?
    od postcd » 12 lis 2018 15:13 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    1
    196
    od zeus
    12 lis 2018 15:32

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 9 hostů