No signal po motherboard logu

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

DandaHere
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: červenec 19
Pohlaví: Muž

No signal po motherboard logu

Příspěvekod DandaHere » 12 črc 2019 10:08

Dobrý den, ahoj.. Mam takový problém, včera jsem přišel z práce, zapl PC a vše běželo jak mělo, usnul jsem na hodinku a když se probral monitor svítil oranžově, po restartu se ukázalo motherboard logo, chvíli to načítalo a pak na dvakrát to hodilo No signal hlášku, už se mi to stalo jednou, pomohlo obnovení do továrního nastavení, teď jsem to zkoušel opět, ale bez výsledku..
Přikládám video s tím co to přesně dělá: http://leteckaposta.cz/992137075
Předem děkuji za pomoc



Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 42433
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: No signal po motherboard logu

Příspěvekod petr22 » 12 črc 2019 10:13

Nikde nevidim informace o konfiguraci pocitace.

Takto se projevuje vadna graficka karta a nekdy i zdroj.

DandaHere
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: červenec 19
Pohlaví: Muž

Re: No signal po motherboard logu

Příspěvekod DandaHere » 12 črc 2019 10:27

GPU: gtx 950 2gb asus, CPU: AMD A8 7600, motherboard MSI 970 gaming, zdroj teď nevím, nejsem doma

Turion
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2879
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: No signal po motherboard logu

Příspěvekod Turion » 12 črc 2019 10:49

Funguje to dobře CPU FM2+ v desce AM3+? CPU je APU, takže můžeš grafiku z PC vyndat a zkusit napojit monitor do základní desky.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 42433
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: No signal po motherboard logu

Příspěvekod petr22 » 12 črc 2019 11:09

Pokud je deska spravne, tak monitor nebude kam zapojit.

Je potreba pujcit jinou grafiku.

DandaHere
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: červenec 19
Pohlaví: Muž

Re: No signal po motherboard logu

Příspěvekod DandaHere » 12 črc 2019 12:17

Nechápu to ,,pokud je deska správně, tak monitor nebude kam zapojit" mam i integrovanou grafiku a na desce mam další sloty jako hdmi, dvi.. Každopádně gtx 950 jsem odpojil a monitor jsem dal do desky přes hdmi, ale monitor nezareagoval vůbec, nezobrazilo se vůbec nic, zůstal svítit oranžově

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 42433
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: No signal po motherboard logu

Příspěvekod petr22 » 12 črc 2019 12:20

Tedy plati to, ze nemas zakladni desku MSI 970 gaming, ktera ma socket AM3
a nema vystupy pro integrovanou grafiku.

Geforce 950 nestaci odpojit, musis ji vyndat z PC ven.

DandaHere
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: červenec 19
Pohlaví: Muž

Re: No signal po motherboard logu

Příspěvekod DandaHere » 12 črc 2019 12:27

Oprava, deska je to A88XM Gaming, chybička se vloudila, každopádně 950 jsem samozřejmě i vyndal

Turion
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2879
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: No signal po motherboard logu

Příspěvekod Turion » 12 črc 2019 13:18

Možná to chtělo ještě reset biosu, aby se vyloučilo nějaké nastavení výstupu, ale asi nepravděpodobné, takže zbývá vylučovací metoda zkusit jiný monitor, zdroj, grafiku. Pokud by ses při zapnutí dostal do biosu, tak je tam monitoring napětí co jde ze zdroje a orientačně odvodit zda to bude spíš zdroj nebo ne podle odchylky od základních hodnot 12, 5, 3,3V.

DandaHere
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: červenec 19
Pohlaví: Muž

Re: No signal po motherboard logu

Příspěvekod DandaHere » 12 črc 2019 13:56

Bios se chová divně, má problém se zobrazováním, kde po kliknutí na něco zamrzne kurzor, přesněji takto: http://leteckaposta.cz/980568137

Turion
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2879
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: No signal po motherboard logu

Příspěvekod Turion » 12 črc 2019 14:30

A co ty hodnoty napětí? Resetoval jsi bios? Jakto, že ti to teď bios zobrazilo a před tím nic? Co jsi udělal mezi tím? Máš víc modulů RAM, abys zkusil každou zvlášť?

DandaHere
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: červenec 19
Pohlaví: Muž

Re: No signal po motherboard logu

Příspěvekod DandaHere » 12 črc 2019 14:40

Ty hodnoty nezjistím protože to vždy zamrzne, BIOS šel i předtím, víci modulů mam, konkrétně mam 2x 4gb


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Motherboard
    od Leres » 07 pro 2019 11:05 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    1
    247
    od xbs
    07 pro 2019 11:53
  • No signal po uspani PC
    od styrian » 05 kvě 2020 20:25 » v Problémy s hardwarem
    0
    200
    od styrian
    05 kvě 2020 20:25
  • Televizní signál
    od Stene » 11 pro 2019 19:50 » v Problémy s hardwarem
    15
    998
    od ITCrowd
    14 pro 2019 21:21
  • No signal detected
    od Sonny_125 » 29 srp 2019 12:13 » v Problémy s hardwarem
    0
    402
    od Sonny_125
    29 srp 2019 12:13
  • PC ukazuje no signal
    od Woffik » 21 lis 2019 11:45 » v Problémy s hardwarem
    5
    469
    od RIKI22
    21 lis 2019 15:40

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Brandwatch [Bot], CommonCrawl [Bot], Pecan15 a 5 hostů