LAN do notebooku
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
LAN do notebooku
Dobrý den,
potřeboval bych poradit, jak by se dalo udělat, abych mohl zapojit internet do notebooku přes kabel?
Mám tento notebook
Dell XPS 15 9575
potřeboval bych poradit, jak by se dalo udělat, abych mohl zapojit internet do notebooku přes kabel?
Mám tento notebook
Dell XPS 15 9575
Re: LAN do notebooku
Normálně, notebook ma specialni konektor pro napajeni z routeru. Pripadne muzes si poridit od operatora prenosou wifi, nebo jak to resim ja -> USB modem pichlej do notebooku, a vnem SIM karta s neomezenym tarifem.
Krieger: poradil's mu něco úplně jinýho, než na co se ptal, a jeho notebook LAN konektor nemá. Nejdřív pořádně číst, pak odpovídat. 
ja tu novou modu bez rj45 konektoru nechapu.
jeste navic u neceho, co nema moznost nejake normalni dokovacky.
jeste navic u neceho, co nema moznost nejake normalni dokovacky.
Do je dan za design - vevnitr je na vysku mene mista nez jaka je velikost konektoru.
Tomu pochopitelne odpovida i prakticky nefunkcni chlazeni a provozni teploty.
Tomu pochopitelne odpovida i prakticky nefunkcni chlazeni a provozni teploty.
Tak nakonec budu potřebovat asi ještě něco, jelikož router je moc daleko a nedošáhne, prý existuje nějaký adaptér nebo co na to. A další problém je, že nemám volný usb slot tak asi ještě nejakou přepojku...
Powerline a USB Hub.
Nebo delší UTP kabel... 
Osobně bych zvážil ještě něco takovýho: https://www.czc.cz/i-tec-usb-c-travel-4 ... 13/produkt
je to all in one kde máš ethernet + spoustu dalších konektorů.
Dodatečně přidáno po 2 minutách 53 vteřinách:
Dá se sehnat i origo dokovací stanice od Dellu přes kterou bys noťas mohl i napájet, ale to už se bavíme o cenách kolem 5000 Kč a výš.
je to all in one kde máš ethernet + spoustu dalších konektorů.
Dodatečně přidáno po 2 minutách 53 vteřinách:
Dá se sehnat i origo dokovací stanice od Dellu přes kterou bys noťas mohl i napájet, ale to už se bavíme o cenách kolem 5000 Kč a výš.
DESKTOP: CPU AMD Ryzen 5 3600 | GPU EVGA RTX 2060 SUPER SC | MB ASUS Prime X370-PRO | PSU Be quiet! Pure Power 11 - 500W | RAM Crucial Ballistix Sport LT Grey 2x8 GB | SSD Kingston A2000 1TB | Cooler Arctic Freezer 34 | BOX SilentiumPC Signum SG1X TG
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9
ono to není pro mě, jde o to, že kamarádka má lagy při hraní tak chce zkusit zapojit internet do notebooku místo wifi. ona vlastně ani neví,jestli se jí to seká kvůli tomu, tak to chce zkusit...
a to kolem 5 tisíc to je už moc moc
nejde nějak zjistit, jestli je její připojení přes wifi ok nebo lepší použít kabel?
a to kolem 5 tisíc to je už moc moc
nejde nějak zjistit, jestli je její připojení přes wifi ok nebo lepší použít kabel?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 8653 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od falco_dee
-
- 11 Odpovědi