Dual monitor Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

frufru56
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: červen 20
Pohlaví: Nespecifikováno

Dual monitor

Příspěvekod frufru56 » 07 čer 2020 19:34

Zdravím,

tři roky mi v pohodě fungovali dva monitory s PC. Včera jsem se stěhoval a tak je chci dnes znovu zapojit. Bohužel mi funguje jenom jeden. v Invidia to ukazuje oba monitory a v nastavení obrazovky win 10 také oba monitory. Bohužel funguje jenom jeden a druhý je pořád černý. Veškeré ovladače mám aktualní. Co s tím? Děkuji

Dodatečně přidáno po 3 minutách 21 vteřinách:
Nyní je i vidět.. že při printscreenu se mi druhý monitor objeví. ALe reálně je celou dobu čern
g1.jpg
ý

Dodatečně přidáno po 5 minutách 42 vteřinách:
g2.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.



Reklama
Uživatelský avatar
mmmartin
Moderátor
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 8516
Registrován: srpen 04
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Dual monitor

Příspěvekod mmmartin » 07 čer 2020 19:56

A když prohodíš kabely k monitorům na výstupech GK?

frufru56
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: červen 20
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Dual monitor

Příspěvekod frufru56 » 07 čer 2020 20:09

jak prohodit? :)
aaaaa2.jpg
aaaaa.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 44170
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Dual monitor

Příspěvekod petr22 » 07 čer 2020 20:19

Oba monitory maji digitalni vstupy.

Muzes nam vysvetlit, proc proboha tam mas tu redukci na prehistoricke analogove VGA ?

Monitor co ma HDMI vstupy pripojeny pres VGA, to je opravdu AAAAAA jak jsi pojmenoval obrazek :-)

Pripoj to digitalne a bude to fungovat a nebude ani zhorsena kvalita obrazu.

Na grafice mas TRI volne digitalni vystupy ktere muzes pouzit.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 07 čer 2020 20:20, celkem upraveno 1 x.

frufru56
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: červen 20
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Dual monitor

Příspěvekod frufru56 » 07 čer 2020 20:20

jaký kabel teda mám koupit, aby to fungovalo? HDMI mám na grafické kartě vstup pouze jeden. Tento postup mi byl kdysi řečen tady :D

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 44170
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Dual monitor

Příspěvekod petr22 » 07 čer 2020 20:21

Mas tam 3x DisplayPort - kup kabel DisplayPort - HDMI.

DisplayPort je kompatibilni s HDMI, takze HDMI jde pripojit na DP vystup.

To by me zajimalo kdo ti tady poradil redukci z DVI na VGA, misto DP-HDMI kabelu......

Jsem presvedcem ze s tim zmizi i stavajici problem.

frufru56
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: červen 20
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Dual monitor

Příspěvekod frufru56 » 08 čer 2020 19:03

Tak to vůbec nepomohlo. Koupil jsem Displayport-HDMI a když to tam dám, tak to ukazuje viz. screenshot. A když udělám screenshot a vložím ho do photoshopu, tak ukazuje pouze jednu obrazovku. Né tu druhou, jako při VGA

Dodatečně přidáno po 4 minutách 8 vteřinách:
fnnn1.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 44170
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Dual monitor

Příspěvekod petr22 » 08 čer 2020 19:07

Kdyz prepinas rezimy pres WIN + P, dela to neco ?

frufru56
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: červen 20
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Dual monitor  Vyřešeno

Příspěvekod frufru56 » 08 čer 2020 19:41

jo díky, už to funguje


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s RAM v dual chanellu
    od Tero808 » 29 srp 2020 23:16 » v Problémy s hardwarem
    6
    381
    od Tero808
    30 srp 2020 12:49
  • Windows dual boot
    od titex » 22 dub 2020 11:34 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    11
    823
    od Mamm
    10 kvě 2020 16:01
  • dual intelligent processors 5
    od MrFanTomas » 22 úno 2020 22:35 » v Vše ostatní (sw)
    4
    937
    od MrFanTomas
    22 úno 2020 23:28
  • dual boot ve VirtualBoxu (linux mint a W10)
    od krasonnn » 11 kvě 2020 14:07 » v LiNuX a ostatní alternativní OS
    3
    427
    od knowledgeispower
    13 kvě 2020 22:43
  • ramky 2x32gb vs 4x16gb (dual channel)
    od name66 » 16 zář 2020 00:12 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    5
    315
    od petr22
    16 zář 2020 18:17

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 7 hostů