Mám problem Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

GIGAADAMYT
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: březen 19
Pohlaví: Muž

Mám problem

Příspěvekod GIGAADAMYT » 15 srp 2020 09:46

Dnes můj bratr hrál jednu hru a z ničeho nic mu to hodilo blue screen of the death, problém s usbport.sys, tak jsme čekali, a zasekl se to už 10 min na 100%, tak jsme to na tvrdo restartovali (bylo to napsané na redditu) a poté co jsme to zapli klávesnice a myš svítí ale obrazovka nereaguje, jako kdyby grafika neměla proud, ale větrák u ní myslím jede



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 20057
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Mám problem

Příspěvekod ITCrowd » 15 srp 2020 10:09

Myslím? To je ti zatěžko se podívat?
Nepíšeš sestavu, takže klasika:
- odpojit všechny disky a mechaniky
- odpojit vše z usb kromě klávesnice a myši
- pokud je více RAM, ponechat pouze jeden
- vytáhnout všechny rozšiřující karty
- pokud je integrovaná grafika, pak připojit monitor do integrované a dedikovanou vyjmout.
A zkusit zapnout, zda PC naskočí do BIOSu.
Doporučuji vyměnit klávesnici a myš, případně vyzkoušet na jiném PC, zda je klávesnice a myš funkční.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

GIGAADAMYT
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: březen 19
Pohlaví: Muž

Re: Mám problem

Příspěvekod GIGAADAMYT » 15 srp 2020 10:45

Díky jsem v BIOSu, dal jsem F12 a poté F1
Teď tady mam CD/DVD Onboard Nic BIOS Setup a Diagnostics

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 20057
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Mám problem

Příspěvekod ITCrowd » 15 srp 2020 10:55

Postupně přidávej jednu komponentu po druhé. Ta, u které to zhavaruje, bude pravděpodobně špatná.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

GIGAADAMYT
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: březen 19
Pohlaví: Muž

Re: Mám problem

Příspěvekod GIGAADAMYT » 15 srp 2020 10:56

Vrátil jsem se radci na stránku kde je Alert! Hard Dříve not found. Atd

Dodatečně přidáno po 16 minutách 5 vteřinách:
To bude harddisk windows

Dodatečně přidáno po 16 minutách 32 vteřinách:
Tam je v pořádku, grafika taky,

Dodatečně přidáno po 17 minutách 1 vteřině:
Dá se nějak reinstalovat? Ale prvá, jak promazat disk

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 44801
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Mám problem  Vyřešeno

Příspěvekod petr22 » 15 srp 2020 11:24

Jestli BIOS nevidi disk i kdyz je zapojen, tak na nej Windows uz nenainstalujes.

GIGAADAMYT
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: březen 19
Pohlaví: Muž

Re: Mám problem

Příspěvekod GIGAADAMYT » 15 srp 2020 11:36

Dobrý Windows jede jak má ale asi preinstaluji je to už zadrbany, takže mockrát děkuji, borce.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém fn+F7 MSI
    od clr. » 18 úno 2020 22:45 » v Problémy s hardwarem
    0
    591
    od clr.
    18 úno 2020 22:45
  • PS 4 problém
    od Dydy » 10 srp 2020 20:18 » v Herní konzole
    0
    549
    od Dydy
    10 srp 2020 20:18
  • CPU problém ?
    od RaTaTa » 09 kvě 2020 18:53 » v Problémy s hardwarem
    11
    471
    od Prophet
    10 kvě 2020 14:12
  • Problém s ram
    od mtc » 31 led 2020 17:59 » v Problémy s hardwarem
    5
    357
    od petr22
    31 led 2020 18:34
  • Problem s ex hdd
    od LukasAsus » 01 čer 2020 21:50 » v Problémy s hardwarem
    5
    385
    od LukasAsus
    02 čer 2020 20:06

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 14 hostů