Kingston A2000, M.2 - 1TB má jen 443 GB k dispozici

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Felmex
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: červenec 20
Pohlaví: Muž

Kingston A2000, M.2 - 1TB má jen 443 GB k dispozici

Příspěvekod Felmex » 21 říj 2020 23:15

Zdravím, mám nový PC a kupoval jsem si do něj Kingston A2000 1TB, ale mám tam jen 443 GB k dispozici. Zasazen je disk správně. Prosím o radu, mám ho dát reklamovat, nebo je nějaké jiné řešení? :huh:

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 47655
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Kingston A2000, M.2 - 1TB má jen 443 GB k dispozici

Příspěvekod petr22 » 21 říj 2020 23:22

Co ukazuje Spravce disku ve Windows za kapacitu a rozdeleni disku?

Felmex
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: červenec 20
Pohlaví: Muž

Re: Kingston A2000, M.2 - 1TB má jen 443 GB k dispozici

Příspěvekod Felmex » 22 říj 2020 00:19

Radši jsem Vám to vyfotil. https://ulozto.cz/tamhle/hUJCihPKT8CO

Uživatelský avatar
mmmartin
Moderátor
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 8788
Registrován: srpen 04
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Kingston A2000, M.2 - 1TB má jen 443 GB k dispozici

Příspěvekod mmmartin » 22 říj 2020 01:13

Obrázky se vkládají přímo do příspěvku.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 10

Uživatelský avatar
gogo1963
Master Level 7
Master Level 7
Příspěvky: 4820
Registrován: srpen 19
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Kingston A2000, M.2 - 1TB má jen 443 GB k dispozici

Příspěvekod gogo1963 » 22 říj 2020 01:15

někdo se snažil rozdělit disk a moc se to nepovedlo :D není potřeba reklamace ... http://www.servispckupka.cz/jak_spojit_ ... _disku.php

začneš až krokem "rozšířit svazek"
i7 10700/Grandis 3/ z490 Meg Unify/XPG GAMMIX S11 Pro 500GB/Samsung 970 EVO PLUS 1TB/ Fractal R5/ Patriot Viper 4 16GB Kit 3400/ 250GB ocz+250GB ocz+4TB Skyhawk/ 3060Ti/ CORSAIR 750W RM750x/sound blaster zx/ Dell S2721DGF

Felmex
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: červenec 20
Pohlaví: Muž

Re: Kingston A2000, M.2 - 1TB má jen 443 GB k dispozici

Příspěvekod Felmex » 22 říj 2020 01:59

mmmartin píše:Obrázky se vkládají přímo do příspěvku.


Nelze, jelikož jsou prý příliš velké.

Dodatečně přidáno po 1 minutě 11 vteřinách:
gogo1963 píše:někdo se snažil rozdělit disk a moc se to nepovedlo :D není potřeba reklamace ... http://www.servispckupka.cz/jak_spojit_ ... _disku.php

začneš až krokem "rozšířit svazek"


Dobře, děkuji za pomoc. :thumbup:


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Kingston A2000, M.2 - 500GB_životnost???
    od amirinda » 30 pro 2020 10:31 » v Problémy s hardwarem
    14
    330
    od amirinda
    30 pro 2020 11:22
  • Kingston A400 nelze formátovat
    od Karrex » 12 úno 2021 16:52 » v Problémy s hardwarem
    7
    324
    od RIKI22
    12 úno 2021 20:12
  • USB Flash disk Kingston Data Traveler
    od Polabánek » 29 zář 2020 00:59 » v Vše ostatní (hw)
    6
    678
    od gogo1963
    01 říj 2020 04:54
  • I5 6500, B250 MATE, Kingston HyperX DDR4
    od klimA. » 28 srp 2020 09:56 » v P: Hardware
    3
    862
    od Petr Škorec
    29 zář 2020 07:55

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 6 hostů