Hezký den všem, přicházím se zajímavým dotazem... Od dubna se potýkám s výrazným hučením ventilátoru notebooku HP Pavilion 15-cs3000nc. Když zapnu správce úloh, hučení do 3s přejde a ntb funguje tak, jak má.
Vítej na PC-HELP! Mohla by to být nějaká havěť. A v momentě, kdy začneš pátrat po tom, co vytěžuje procesor, zmizí. Zkus si pro jistotu nechat zkontrolovat systém v sekci HijackThis.
nedávno jsem se sem obracel s problémem nekvalitního zvuku po reinstalaci OS. Nyní jsem si všimnul dalšího problému - vysokých otáček ventilátorů u CPU i GPU. Když na notebooku nic nedělám je klid a otáčky jsou okolo 2300 RPM při tichém...
Poslední příspěvek
Teplota 65°C odpovídá CPU na 67%, i při CPU 82% odpovídá teplota. Je otázka zda při IDLE jsou otáčky adekvátní, ale teplota 42°C je standardní.
Zkontroluj profily a nastavení managementu otáček.
Dodatečně přidáno po 8 minutách 12 vteřinách:
Zda...
Znovu otvírám toto téma. Jsem jediný uživatel PC jako Administrátor. Přesto mi na hodně věcí vyskakují hlášky podobného typu.
Jak znovu obnovím normální fungování PC s plným přístupem? Jak se chci dostat někam hlouběji, vyskočí zase hláška.
Přeci...
Poslední příspěvek
Spusť si inštaláciu OS cez Win s ponechaním osobných súborov a nastavení.Možno Ti tú chybu odstráni.
Tak jsem tu opět.
Jsem jediný uživatel počítače a chtěl bych mít práva na vše. Pomůže mi někdo? Nedostanu se kam potřebuji. Většinou to píše něco jako "tento program byl zablokován správcem". Do Win 11 se mi zatím nechce.
Prosím o pomoc,...
Poslední příspěvek
Pokračuj ve svém předchozím tématu . Když se ti povede téma zamknout, stačí téma nahlásit a vybrat možnost Odemknout téma.
Ahoj, včera se mi párkrát zničeho nic vypnul PC modrou smrtí. Stalo se to asi 3x. Od té doby se při zapnutí počítače objeví pouze black screen a načítací kolečko u myši. Poradil by mi někdo co s tím? Zkoušel jsem měnit grafiku za starší, ale...
Poslední příspěvek
Jaké načítací kolečko? Jde se dostat do BIOSu? Jde se dostat do nouzového režimu?
Ahoj, cca měsíc zpět jsem si koupil postavený herní pc. Všechno šlo hladce až do nedávna se mi přo zapnutí z režimu spánku objevila modrá smrt. Nicméně pc potom naběhl. Teď se však stalo to, že jsem přišel domů, zapnul pc a po logu biosu byla jen...
Poslední příspěvek
1. necituj předchozí příspěvek.
2. Pokud jsi počítač koupil, reklamuj. Neodbornými zásahy můžeš porušit záruční podmínky a ztratíš možnost reklamovat.