KT133a FSX
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
KT133a FSX
Sím,prosím o radu.
Mam starší stroj z.d. je KOB KT133a FSX,grafika GeForce4 MX440-8X 64MB(64BIT).Win 98SE.Karta má 8X AGP,DeskaX AGP,ale přesto ikdyž je v biosu nastaveno AGP4X běží vše jen na AGP1X.Poradíte někdo??Hlavně né radou "ZAKOPEJ TO a nebo
.
Tak kde by mohl bejt problém...
BIOS? Novější těžko seženeš, takže bych prubnul defaultní nastavení.
Wokna? Reinstal...
HW nekompatibilita? S tím nenaděláš nic...
Ideálně bych to viděl resetovat bios a přeinstalovat wokna, když se to nesrovná bude to HW a nenadělaš nic. otázkou je taky, jakej to má vlastně dopad na výkon a jestli má cenu se tím nějak zabejvat. Moc her i na tom stejně nezapaříš
BIOS? Novější těžko seženeš, takže bych prubnul defaultní nastavení.
Wokna? Reinstal...
HW nekompatibilita? S tím nenaděláš nic...
Ideálně bych to viděl resetovat bios a přeinstalovat wokna, když se to nesrovná bude to HW a nenadělaš nic. otázkou je taky, jakej to má vlastně dopad na výkon a jestli má cenu se tím nějak zabejvat. Moc her i na tom stejně nezapaříš
Poděkování
Já vím že na tomto muzeálním kousku moc nezapařím,ale na novej není a na některejch novějších hrách se to seká a to mně štve.A asi to bude opravdu tou nekompabilitou.Neboť když jsem kdysi koupil tuhle graf.kartu tak se to "rozjelo" celé.Jenže jsem potřeboval výstup pro televizi a tato karta stála rozumnou cenu...Přesto děkuji a aspoň vím že nemá cenu zkoušet něco vymýšlet