Zdravím, ačkoliv už si nevím rady co bych mohl zkusit tak se tímto zkusím obrátit sem.
V pc mi zniceho nic přestala jít externí grafická karta, přes interní GK vše funguje to znamená že i když mám zapojenou externí grafiku, tak obraz jde kdyz zapojí VGA do interní, v BIOSu jsem se díval a grafickou kartu to nedetektuje. Pak jsem ji zkusil v druhým pc kde byla i jiná grafická karta starší, ge force gtx 460 1Gb, tu jsem tedy vyndal abych otestoval současnou problém ten sami a nyní kdyz jsem vrátil tu povodní grafickou kartu tak to dělá to samé také se už nenacte, nerozumím v čem by mohl být problém nehledě na to že i u te ge force předtím svítili zeleně led diody a teď se nerozvsviti vůbec, pc taktéž reaguje na obraz jen přes interní grafiku i když mám napojenou externí. Co bych mohl zkusit, děkuji vám za každou pomoc.
Základní deska: AS rock H77 Pro-4M
Graficka karta: Radeon R9 Gaming 2GB
GK není nalezena
Re: GK není nalezena
jestli nefunguje zadna karta tak je vadna deska, u desky stare skoro 10 roku nic zvlastniho.
Funguje ten Radeon v jinem pocitaci nebo ne?
Funguje ten Radeon v jinem pocitaci nebo ne?
Re: GK není nalezena
Právě že ta grafika nejde ani v druhém pc, jenže mi přijde divné že ještě před tím než jsem vytáhl z toho druhého pc tu grafiku tak to normálně šlo a teď jak jsem ji vyndal a dal jí pak zpět tak už nejde, tomu prostě nerozumím že by jentak odešly 2 grafiky najednou, ale pc normálně načítá HDD větráky točí všechno jen obraz nejde do grafiky, když pripojim do interní tak hned se obraz načte
Zpět na “Problémy s hardwarem”