Dobrý den, mám menší problém s druhým monitorem. Ze začátku nebyl vůbec problém s připojením jakéhokoli monitoru nebo televize k ntb. Potom moje drahá polovička něco udělala na ntb a od té doby už ntb nepromítá na jakoukoli druhou obrazovku. Dokáže mi někdo poradit prosím? Koukal jsem se i do ovládacích panelů na HDMI porty a mám je povolené.
Zjevně hloupá wokna o ten monitor přišly. Je třeba jej nadetekovat. Nastartuj notebook při odpojeném monitoru. Monitor zapni, přepni jej na správný vstup a teprve pak připoj. Snad wokna zjistí, že mají něco připojeno.
Pokud ne, připoj oba monitory a restatuj notebook. Při průchodu přes restart se možná monitor taky najde.
potýkám se s podivným problémem. Do minulého týdne jsem používal svůj PC z popisu naprosto v pohodě na dvou HDMI monitorech.
Hlavní monitor je napojený pomocí HDMI přímo do GPU a druhý jsem měl zapojený pomocí HDMI kabelu do DisplayLinku...
Poslední příspěvek
Muze umirat karta.
Kabel DP->HDMI je nejjednodussi zpusob jak pripojit HDMI zarizeni na DP vystup.
Jen upozornim, ze ten kabel je jednosmerny, nelze pouzit opacne, HDMI vystup neni s DP kompatibilni, opacne ano.
Dobrý den. Předem se omlouvám že počítačům zrovna dvakrát nerozumím ale poslední dobou mi nejde nastartovat počítač napoprvé se sekne hned na začátku tak ho násilím vypnu po druhé už naskočí normálně a to se děje pořád dokola už asi týden windows...
Poslední příspěvek
Nejprve bych zjistil v jaké části se zasekneme. Co se přesně stane když nenaskočí?
Točí se ventilátory?
Rozsvítí se USB zařízení? (klávesnice, myš)
Zobrazí se alespoň nějaký obraz, např. logo desky?
chtěl bych poprosit o pomoc se sestavením nového PC + monitoru. Dlouho jsem jel jen na konzolích (naposled PS5), ale teď bych rád přešel na PC a dohnal, co jsem zmeškal.
Co od sestavy čekám:
• hraní v 1440p
• žánrově hlavně strategie...
Poslední příspěvek
Možná ještě jedna věc. V biosu jsou profily chlazení procesoru - otáček ventilátoru-ů. Jak to máš nastaveno? Nevím konkrétně jak u tvé desky, ale u sebe jsem třeba nastavoval křivku chlazení ručně. Přednastavené profily mi neseděly.