Druhý monitor nereaguje
-
- nováček
- Pohlaví:
Druhý monitor nereaguje
Dobrý den, mám menší problém s druhým monitorem. Ze začátku nebyl vůbec problém s připojením jakéhokoli monitoru nebo televize k ntb. Potom moje drahá polovička něco udělala na ntb a od té doby už ntb nepromítá na jakoukoli druhou obrazovku. Dokáže mi někdo poradit prosím? Koukal jsem se i do ovládacích panelů na HDMI porty a mám je povolené.
-
- Level 5
- Pohlaví:
Re: Druhý monitor nereaguje
A v nastaveni obrazovky vidis oba monitory?
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
-
- nováček
- Pohlaví:
Nevidím právě.
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
A máš nastaveno zobrazení dvou obrazovek? (duplikovat, rozšířit). Myslím, že se to nastavuje Win+P
-
- nováček
- Pohlaví:
HelFix píše:A máš nastaveno zobrazení dvou obrazovek? (duplikovat, rozšířit). Myslím, že se to nastavuje Win+P
Jasně. To bylo první co jsem zkoušel. Zkoušel jsem i přes nastavení portu HDMI a nic. Jinak bych se neptal tady.

-
- Tvůrce článků
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
Zjevně hloupá wokna o ten monitor přišly. Je třeba jej nadetekovat. Nastartuj notebook při odpojeném monitoru. Monitor zapni, přepni jej na správný vstup a teprve pak připoj. Snad wokna zjistí, že mají něco připojeno.
Pokud ne, připoj oba monitory a restatuj notebook. Při průchodu přes restart se možná monitor taky najde.
Pokud ne, připoj oba monitory a restatuj notebook. Při průchodu přes restart se možná monitor taky najde.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 26
- 1834
-
od pcmaker
20 led 2023 08:02
-