Zdravim Vas nadsenci, chtel jsem se optat,
jak to udelat, kdyz koupim mini pc a dojde mi kapacita hdd, napojit externi disk s vetsi kapacitou pres usb, naformatovat na ntfs soubor system a dale nahravat programy tam? Je moje uvaha spravna? Dekuji
Mini pc, dotaz
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
Re: Mini pc, dotaz
Jako, že bys měl externí disk trvale zapojený přes USB a pouštěl z něj programy? To není moc dobré řešení. Lepší je dat nový, větší disk přimo do počítače.
Čili napojit větší disk přes USB, naklonovat na něj původní disk (třeba přes Macrium Reflect Free), následně disky prohodit, takže budeš mít v počítači větší.
Čili napojit větší disk přes USB, naklonovat na něj původní disk (třeba přes Macrium Reflect Free), následně disky prohodit, takže budeš mít v počítači větší.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Neni.
Pokud nestaci kapacita disku, tak vymenim disk za vetsi stejne jako u kazdeho jineho PC.
Pokud nestaci kapacita disku, tak vymenim disk za vetsi stejne jako u kazdeho jineho PC.
-
- Level 3
- Pohlaví:
petr22 píše:Neni.
Aha takhle, ja nevedel, jak to je u tech mini pc, zda se da disk uvnitr vymenit za vetsi. Jsem moudrejsi. Dekuju
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
V naproste vetsine pripadu je tam bud standardni 2,5" SATA disk nebo M.2 NVME.
-
- Elite Level 10
- Pohlaví:
Je to sice horší řešení, ale asi před 10 lety jsem měl několik let zapojený externí 3,5" HDD jako normální úložiště pro hry a data. Fungovalo to bez jakýchkoli problémů, tahal jsem ho s sebou občas, tak se mi to hodilo, ale jako nevýhoda bylo to, že jednou u návštěvy mi ho pes shodil 2x na zem a bylo po něm.
Funguji už jen přes SZ. Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 475
-
od Gerete
22 pro 2022 10:25
-
- 9
- 1291
-
od peta501
24 srp 2023 13:43
-
-
Samsung galaxy S 4 mini
od vlado33333 » 16 lis 2022 16:23 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 1265
-
od vlado33333
16 lis 2022 16:23
-
-
- 3
- 693
-
od mtc
29 zář 2022 22:45
-