Ahoj dnes jsem se díval na recenze od uživatelů na Alza a konkrétně na AMD grafickou kartu od výrobce sapphire nitro+ radeon rx 7800 xt gaming oc, kde mě znepokojila recenze a nevím by nebylo lepší nVidia. Zde uvádím pár postřehů od jednoho uživatele:
1)AMD ovladače, je to furt jako kdysi za doby Catalyst ovladačů, i dnešní ovladače mají nic moc stabilitu, dáš jim nějakou hru a spadnou, dokonce i shodí celý windows, který hodí modrou obrazovku.
2)Coilwhine=pískání cívek - stačí 60 FPS a už karta bzučí, jak nějaká včela a to nemluvě o třeba 240 FPS to už se vůbec nedá poslouchat.
3)Chlazení je dost hlučné, v některých hrách to znělo jak tornádo.
4)Celkově jsem od AMD čekal trochu víc, hlavně co se týče těch ovladačů, jako přežiji ten zvuk, ale aby mi padali ovladače, to už je trochu moc.
5)Od AMD asi nic dlouho kupovat nebudu, jestli se nevzpamatují a neudělají pořádné ovladače a nevymyslí normální PCB design, který nebude produkovat tolik coilwhine.
Tak nevím jestli tato recenze je plnohodnotná a nejedná se o nějaký vadný kus nebo je to normální?
Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
-
- nováček
- Pohlaví:
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
Re: Padání ovladačů od AMD a cool White - recenze u alza
Vůbec není jasné, proč se tomu recenzentovi ty problémy děly. Každopádně bych teď kartu s takovou cenovkou nekupoval - zanedlouho vyjdou nové generace obou značek.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Re: Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
Uplne bych nebral vazne cloveka, co svadi na AMD design PCB a chladic, kdyz AMD zadne graficke karty nevyrabi.
Takzvane place dobre, ale z vetsi casti na spatnem hrobe. AMD tu kartu nevyrobila. Ani NVIDIA karty nevyrabi.
Takzvane place dobre, ale z vetsi casti na spatnem hrobe. AMD tu kartu nevyrobila. Ani NVIDIA karty nevyrabi.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 15245
-
od petr22
14 pro 2024 21:10
-