Sorry že sem zase píšu s nějakou svojí kravinou která pravděpodobně bude všem k smíchu ale už nevím jak jinak a kam pro pomoc.
Vlastním tuto sestavu:
Corsair 275R Carbide Series Tempered Glass Black
Fractal Design Ion+ 760W Platinum
GIGABYTE Z490 GAMING X AX
Intel Core i7-10700K
SilentiumPC Navis RGB 280 AiO
2x Patriot Viper Steel 16GB KIT DDR4 4400Mhz CL19 (32GB)
GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO 8G
Samsung 970 EVO 500GB
Samsung 990 EVO Plus 2TB
Seagate BarraCuda 2TB
Před nedávnem jsem do počítače přidal Samsung 990 EVO Plus 2TB s tím že ho chci mít pro hraní her, jenže už 2x jsem se setkal s problémem který nedokážu vyřešit a přijít na to o co jde. Pro příklad uvedu hru Call of Duty 4: Modern Warfare (2007) kterou mám zamknutou na 200 FPS, ve hře mi nikdy snímky neklesají ale? Naposledy jsem zde na fórum psal ohledně rozložení větráčků ve skříní, musel jsem kvůli přístupu k chladiči od CPU vyndat GPU. Po nasazení GPU zpátky jsem však zjistil že nejen v této hře ale ve všech hrách mi hry na SSD "blbnou". U Call of Duty je úplně jedno jestli koukám do nebe, do země nebo kolem sebe... Prostě nemám stabilních 200 FPS ale za to se pohybují od rozmezí 100 do 180 FPS s doprovodem škubání a sekání. Po naformátování všech disků, odpojení, čisté přeinstalace OS vše běželo jak mělo. Po klidném měsíci a něco jsem včera kvůli nefunkčnímu tlačítku reset na skříni zkusil odpojit tyhle dva malinké kabely a připojit zpátky. Bum, problém s FPS je tu znova...

Díky.