Kam se podělo 4GB?
- mechaniček
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Kam se podělo 4GB?
Zdarec lidi. Mám problém. Po vynucené obnově systému na bod o dva kalendářní dny zpět mi někam odpochodovalo z C: 4GB volného místa. Mám os XP Sp2 Celková velikost C: je 30GB, obsazeno 19, prostě kolem 10GB jsem měl volno vždycky. Prošel jsem složky, ale nic co by mohlo tak náhle zabrat tolik místa jsem nenašel. Nic jsem neinstaloval ani nestahoval . Dík za případné rady 

- tamagoci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš něco většího ve složce -temp?(nápad) 

MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
body obnovy zabírají na disku kvantum místa. podle toho jak to máš nastaveno kolik % disku jsi jim dovolil používat. jednou se mi tak podařilo uvolnit kolem 10GB. vypni službu obnovu systému, restartuj, zapni a uvidíš
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- mechaniček
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to jsem blázen, dle vašich rad jsem provedl vyčištění disku a zkontroloval C:-WINDOWS-TEMP a tam nalezl složku "a2cb...." a v ní rar archiv CoD4+soubory WAW cca 4.2GB. Ale kde se to tam vzalo? Hru mám výlučně uloženou nainstalovanou na D: + uložené i archivy. Datum vytvoření výše zmíněné složky je 21.1.2008 12.53 hod, včera jsem na pc nic nedělal, kromě toho, že jsem spustil sken systému na spyware Ashampoo antiSpyware 2, běžel právě v tu inkriminovanou dobu. Že by to ??????? 

- mechaniček
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: pozdrav
Bohužel koupil jsem pc jako sestavu, tudíž vůbec netuším, kolik kdo povolil místa pro obnovu systémumemphisto píše:body obnovy zabírají na disku kvantum místa. podle toho jak to máš nastaveno kolik % disku jsi jim dovolil používat. jednou se mi tak podařilo uvolnit kolem 10GB. vypni službu obnovu systému, restartuj, zapni a uvidíš

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
pravým na Tento počítač-vlastnosti a pak postupuj podle obrázku
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- tamagoci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Podle mě někdo před tebou vypaloval COD4 a zůstalo mu to načtený v Tempu,kam si programy tyhle věci ukládají.Obnovení systému:pravým tlač. na Tento počítač,otevře se karta a tam je obnovení systému.Tak tam koukni.
MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
- tamagoci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Je dobré čas od času vymazat body obnovení jak psal memphisto.Když dáš vyčištění disku,počkáš až ti to ukáže kolik toho může být odstraněno,tak na druhé záložce té karty co se ti otevře je -vymazat body obnovy,kromě posledního.
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
- mechaniček
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Hele chlapi moc dík. S tím Cod4 je to zajímavý, každopádně jsem to v tempu smázl + 4.2GB a dle rady memphista jsem juknul na tu povolenou velikost pro obnovu je tam 3.8GB. Pak jsem hodil oko do obnovy, jsou tam uložené poslední dva měsíce, což se mi zdá zbytečný, ubral jsem tedy z povolených 3.8 na minimum což je 200MB a smázl všechny body obnovení kromě posledního dle rady tamagociho. Netroufnul jsem si to uplně zakázat, nejsem totiž až zase tak zběhlý, ta obnova mě zachránila před dvěma dny. Takže díky vám jsem získal 7.6GB to je paráda
Ještě jednou díkec všem 

- tamagoci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Hlavně že je to O.K 

MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
- mechaniček
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Zdarec.Už jsem tu zas
Ta záhada, kde se vzaly ty 4GB ve složce TEMP ve WINDOWS je rozluštěna. Opět jsem spustil kotrolu spyware Ashampoo antiSpyware 2 a ten neřád prográmek při skenu celého systému si sám vytvoří složku a2archive v TEMPU a do ní mi šoupne soubory rar k CoD4 jestli je to kvůli tomu skenování
nevím a proč je po sobě nesmaže? Takže teoreticky když provedu dva skeny týdně tak za čtrnáct dní jsem bez volného místa, pokud to nesmáznu ručně 

Zpět na “Problémy s hardwarem”