Zdravím a žádám o pomoc.
Mám, tedy měl jsem bezproblémově nainstalovanou zvukovou kartu Creative Audigy 2 ZS Platinum Pro. Asi před měsícem jsem nainstaloval jejich poslední upgr., který se týkal několika app. a i driveru. Vše bezproblémově fungovalo. Nezkoušel jsem však aplikaci Creative Graphic Equalizer. Ten mi nešel spustit. Kontaktoval jsem chytré pány z creative, a ty mi poradili, abych vše od Creative odinstaloval a opětovně nainastaloval. A výsledek je, že mi systém nevydá ani hlásek....chová se jako by měl zvukovou kartu špatně přiřazenou, ale v hardwarovém profilu je vše O.K.
Můžete mi někdo prosím solidně poradit. Upgrade bios, změna slotu???? Děkuji.
Creative ZS Platinum Pro UPGRADE Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Creative ZS Platinum Pro UPGRADE
pročistil jsi, před instalací všeho zpátky, pořádně registry?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: Creative ZS Platinum Pro UPGRADE
...vymazal jsem pod C/program files.. celou složku "creative" a v doc.andset. jsem smazal co jsem našel pod adm., mnou a all (i skryté složky...) a potom jsem použil Ashampoo WinOptimazer 4 - vyčištění disku a vyčištění registů a potom jsem použil CCleaner...
Dnes mi pánové od Creative napsali, že mám kartu vyzkoušet v jiném kompu, to mám radost. Do poslední chvíle, respektive instalace upg. karta běžela v pohodě,(až na ten zmínění EQ) a oni se zřejmě domnívají, že je asi karta "kaput"...
JINAK MOC DĚKUJU ZA KOMUNIKACI A SNAHU...dík, Alan.
Dnes mi pánové od Creative napsali, že mám kartu vyzkoušet v jiném kompu, to mám radost. Do poslední chvíle, respektive instalace upg. karta běžela v pohodě,(až na ten zmínění EQ) a oni se zřejmě domnívají, že je asi karta "kaput"...
JINAK MOC DĚKUJU ZA KOMUNIKACI A SNAHU...dík, Alan.
Re: Creative ZS Platinum Pro UPGRADE Vyřešeno
Asi mě posleš někam,ale moje zkušenosti s programi od firem které dodávají periférie k PC jsou dosti špatné.Podívej se do správce kolik spouští procesů,kolik si vezmou výkonu+paměti,kam se připojují přes net?Nejdou ty programy nahradit a když ano tak jak kvalitními programy?Zkus jen ovladače+něco jiného.Sám mám SB live+ffdshow,přehlednost,nenáročnost,efektivita.Navíc používám na hudbu přehrávač který nepotřebuje ovladače ale to už je o něčem jiném.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 3411
-
od bohnice05
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 19:22