vysoká teplota CPU
vysoká teplota CPU
Zdravím, chtěl bych se zeptat zda jsou tyto teploty CPU normální. Mi se zdá že těch 80 stupňů divných ale PC jede v pořádku. Mám procesor AMD Athlon 5600+ 2,9 GHz, chladič je Arctic-Cooling Freezer 64 Pro PWM díky za odpovědi.

Re: vysoká teplota CPU
teplota není normální kdyžtak ji skus ještě ověřit jinými programi, ale asi bude správná takže se koukni do pc jestli není na chladiči moc prachu a točí se ventilátor pokud je vše v pořádku tak je chladič špatně usazený nebo je chyba v cpu
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ty teploty nemají logiku, buď program za nic nestojí, nebo čidla uvádějí nepřesné hodnoty. Mrkni do BIOSu co je uvedeno tam.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tři programy na měření teplot mi ukazovali 70-80 stupňů ale v biosu to píše 29 stupňů, dívné....asi je fakt chyba v programech
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podle mě to bude chyba v programech. Teploty jader jsou OK. Nebude ta teplota jen špatně detekována? Není to náhodou teplota pasivně chlazeného northbridge (nebo jak se to jmenuje) a né CPU?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3572
-
od Magda123
Zobrazit poslední příspěvek
26 dub 2025 11:02
-
- 9
- 3559
-
od Rewqa
01 led 2025 15:14
-
-
Teplota M.2 disku Patriot P310 480GB Příloha(y)
od SGvagon » 09 lis 2024 19:50 » v Problémy s hardwarem - 3
- 1813
-
od SGvagon
09 lis 2024 22:09
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”