ATI Radeon 9600 a TV JVC C-21ZE propojení (vyřešeno)
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
ATI Radeon 9600 a TV JVC C-21ZE propojení (vyřešeno)
Vím že už to zde bylo řešení asi mnohokrát, ale zeptám se konkrétně znovu. Mám v PC grafickou kartu Radeon 9600XT AGP 128MB kterou chci propojit s TV JVC C-21ZE, bohužel staršího data výroby. Na kartě je TV OUT ve formátu S-Video, na TV mám jenom 4x Cinch (VIDEO in, VIDEO out, AUDIO in a AUDIO out). Jak jsem pochopil z příspěvků zde na fóru, měl bych si koupit kabel který má na jedné straně S-Video (pro připojení grafické karty) a na druhé straně Cinch s kompozitním konektorem, který se připojí v TV do VIDEO in...?? Jak ale připojím zvuk? Mohl bych ze zvukové karty, ale musel bych mít kabel na jedné straně s Jackem (pro připojení do zvukové karty) a na druhé straně Cinch pro připojení v TV do AUDIO in...? Za prvé nevím jestli se takový kabel dá koupit a za druhé mám ve výstupu zvukové karty zapojené externí reproduktory. Na dálkovém (přes kabel) ovládání zvuku u reproduktorů mám výstup do sluchátek, tak nevím jestli by to šlo tam. Nejednodušší by mi přišlo mít kabel, který by měl na jedné straně S-Video a na druhé straně 2x Cinch pro připojení v TV do VIDEO in a AUDIO in, ale to asi nejde...??? Díky všem za radu...
- mijaja
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Vo tomhle ti nejspíše podá informace náš expert přes video Mmmartin, ale ta šňůra Cinch<=>Jack existuje.
Jinak, když si projdeš nabídku Czech Computeru, najdeš tady všechno co potřebuješ.
Jinak, když si projdeš nabídku Czech Computeru, najdeš tady všechno co potřebuješ.
OK, počkám jestli se kolega Mmmartin ozve - díkymijaja píše:Vo tomhle ti nejspíše podá informace náš expert přes video Mmmartin, ale ta šňůra Cinch<=>Jack existuje.
Tenhle kabel ti poslouží jenom v případě, že zvuk který budeš nahrávat na VHS nebude stareo. Podle toho co píšeš, tak má tvoje video jenom jeden cinch na zvuk (ale normálně bývá jeden na levý a jeden na pravý zvukový kanál), takže se zvukem budeš mít problém tak jako tak.mijaja píše: ta šňůra Cinch<=>Jack existuje.
NE NE - mě se jedná v tuto chvíli pouze o propojení DVD v PC s televizí abych mohl sledovat filmy. O video zde vůbec nejde. V TV je jenom 4x cinch VIDEO a AUDIO IN a OUT.ini808 píše:Tenhle kabel ti poslouží jenom v případě, že zvuk který budeš nahrávat na VHS nebude stareo. Podle toho co píšeš, tak má tvoje video jenom jeden cinch na zvuk (ale normálně bývá jeden na levý a jeden na pravý zvukový kanál), takže se zvukem budeš mít problém tak jako tak.mijaja píše: ta šňůra Cinch<=>Jack existuje.
Pokud chceš jen sledovat DVD z PC v TV (to je zkratek
) Potřebuješ kabel S-VHS s redukcí na kompozitní video. Minulý týden jsem tu radil jak jí vyrobit. Audio musíš opravdu táhnout ze zvukovky tam, kde máš právě externí bedýnky. Problémem bude, že TV je MONO a DVD jsou minimálně STEREO. Proto bych ti doporučil dodat k TV stereo (minimálně stereo) zesilovač a na něm si přepínat konkrétní zdroje signálu (video, PC,...)
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
OK, tak to jsi mě moc nepotěšilkarlos píše:Pokud chceš jen sledovat DVD z PC v TV (to je zkratek) Potřebuješ kabel S-VHS s redukcí na kompozitní video. Minulý týden jsem tu radil jak jí vyrobit. Audio musíš opravdu táhnout ze zvukovky tam, kde máš právě externí bedýnky. Problémem bude, že TV je MONO a DVD jsou minimálně STEREO. Proto bych ti doporučil dodat k TV stereo (minimálně stereo) zesilovač a na něm si přepínat konkrétní zdroje signálu (video, PC,...)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 7707 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Melvidor
-
- 17 Odpovědi